Оперираха Август Попов

20 November 2023
Лили Ангелова
Август с любимата жена Ани, която се грижи за него
Август с любимата жена Ани, която се грижи за него

Вече съм добре, това е втора интервенция, само доизчистиха гърлото, казва актьорът

Актьорът Август Попов претърпя втора операция на ларинкса. Преди време лекари откриха туморно образувание и се наложи да бъде извършена хирургическа интервенция. Август бе изписан през миналата седмица и вече си е у дома.

"Това е втора интервенция за мен. Първата беше преди две години и тя беше сериозната. Сега направиха доизчистване на ларинкса. Възстановявам се добре, мисля, че всичко е наред", споделя Август.

С Мишо Билалов в "Голата истина за група "Жигули"
С Мишо Билалов в "Голата истина за група "Жигули"

"Само за 15 дни животът ти може да се обърне - от много приятен да стане твърде тревожен заради опасността да изгубиш най-ценното си - възможността да говориш. Особено ако има какво да кажеш. Оттогава не си давам много зор - дори слязох от автомобила и карам колело", сподели преди две години актьорът. Оттогава Август не само не пуши, но и не пие. Попов се шегува, че понякога се чувства като започнала да ръждясва машина, за която невинаги има резервни части.

Въргала още му е от най-близките приятели
Въргала още му е от най-близките приятели

Прочутият кукувец продължава да се снима, като последния филм, в който участв, бе "Голата истина за група "Жигули". Там Август се превъплъщава в богатия бизнесмен Боби Чоев.

"Трудно се прави комедия - и в театъра, и в киното. Този филм е свеж полъх. Това е една лека история", споделя Попов.

Влади Въргала все още е най-близкият му приятел, но се виждат сравнително рядко заради множеството си ангажименти. За сметка на това често се чуват по телефона. И двамата не са се отказали да правят театрален спектакъл, но Попов чака Въргала да го напише. Допълва, че този спектакъл се подготвя вече 35 години.

През живота си Август се е подлагал на редица диети, но никога не е отслабвал. Не крие, че никак не му се ще да остарява, но така или иначе времето си лети и не го пита какво иска той. Забелязва, че напоследък се е успокоил и не е толкоз напрегнат, както преди години. "Сигурно пак е от възрастта", смее се бившият кукувец.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/