Карамански-младши иска дете от гаджето си Антоанет Пепе, тя му отказва

21 June 2023
БД Онлайн

Иво Карамански-младши е готов за дете. Синът на подземния бос вече е повдигнал въпросът пред приятелката си - инфлуенсърката Антоанет Пепе, но майката на вече три деца категорично му отказва. Това призна една от най-обсъжданите двойки у нас в предаването "Преди обед" по Би Ти Ви.

"За дете ще изчакаме поне 2 години. Искам да си поживеем малко. Казвам го, защото имам опит. Ако имаме бебе сега, няма да може да излизаме толкова често заедно. Иво бърза повече, но ще изчака", категорична е красавицата, която има три деца от двама различни мъже.

"Бързам, защото за мен е нещо ново", пошегува се Карамански и добави, че скоро се завръща към диджейството и ще пусне парче, посветено на любимата си.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/