Племенницата на принцеса Даяна и нейно копие се ожени за любимия Грег

26 March 2023
24 часа
Ако Амелия бе с прическата на обичаната принцеса Даяна, тя без проблем можеше да бъде объркана с нея. На снимката тя позира със "съвършения" пръстен, който й е подарил Грег. 
СНИМКА: ИНСТАГРАМ
Ако Амелия бе с прическата на обичаната принцеса Даяна, тя без проблем можеше да бъде объркана с нея. На снимката тя позира със "съвършения" пръстен, който й е подарил Грег. СНИМКА: ИНСТАГРАМ

Племенницата на принцеса Даяна - Амелия, която често е сравнявана с нея като нейно копие, се ожени за любимия си Грег Малет в Южна Африка, съобщиха световните агенции.

Планината край Кейптаун  е избрана специално, тъй като там булката е прекарала част от детските си години.  Зад тях е красивата планинска верига край Кейптаун.
СНИМКА: ИНСТАГРАМ ПРОФИЛА НА ГРЕГ МАЛЕТ

Зад тях е красивата планинска верига край Кейптаун. СНИМКА: ИНСТАГРАМ ПРОФИЛА НА ГРЕГ МАЛЕТ

Красивата двойка има много последователи в Инстаграм и затова двамата побързаха там да споделят снимки от сватбената фотосесия. На тържеството са присъствали тримата братя и сестри на Амелия.  Грег Малет и Амелия смятат, че това е най-щастливият ден в живота им. 
СНИМКИ: Инстаграм профилите на Грег и Амелия

Грег Малет и Амелия смятат, че това е най-щастливият ден в живота им. СНИМКИ: Инстаграм профилите на Грег и Амелия

Тя е дъщеря на брата на Принцесата на народа - граф Чарлз Спенсър и бившата му съпруга Виктория Ейткен. 

През 2020 г. Грег Малет предложил на любимата си по изключително романтичен начин. Той поставил 20 кутии една в друга и във всяка поставил снимки с нещо, което са правили за първи път. Амелия била очарована, а сега е още по-щастлива, защото той освен всичко друго е избрал и съвършеният пръстен. 

Амелия често е сравнявана с легендарната принцеса Даяна. 
СНИМКА: АРХИВ
Амелия често е сравнявана с легендарната принцеса Даяна. СНИМКА: АРХИВ
Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/