Кристиано Роналдо не може да готви

20 February 2023
БД Онлайн
Кристиано и Джорджина
Кристиано и Джорджина

Кристиано Роналдо не може да готви. Това призна неговата половинка Джорджина Родригес, която напоследък разкрива подробности от ежедневието си с португалската звезда.

Кристиано не обича да се навърта в кухнята и за менюто му се грижи специално нает готвач. "Кристиано е супербаща и най-добрият съпруг, за когото мога да мечтая. Но той не готви. След тренировка цяла сутрин той заслужава да намери хубава чиния с храна, приготвена с любов на масата. Имаме готвач, но аз понякога готвя", разкри Джорджина в интервю за Sportweek. Двойката отскоро живее в Саудитска арабия и често излизат заедно по улиците на Рияд. Роналдо и Джорджина получиха специално разрешение да делят една къща, въпреки че съжителството на неженени е забранено в страната.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/