Ето го гаджето на Баян!

13 February 2023
Лили Ангелова
Влюбените са разконспирирани
Влюбените са разконспирирани

Мистерията е разгадана

Даниел Върбанов от "Войната на буквите" е заедно с Александра Лашкова, която играе Макрена в сериала

Разкрита е тайната на гаджето на главния герой от филма "Войната на буквите" - Даниел Върбанов, който играе Баян в лентата. Секссимволът има приятелка и тя е Александра Лашкова!

"Досега никой не е познал коя е моята приятелка. А аз не се крия, това не е мистерия. След първия, който го направи, ще си призная", казва актьорът.

И ето. Младата надежда на родното кино има любовна афера с колежка. Макар още след първия епизод на сериала Даниел да се превърна в сензация и да разтуптя хиляди женски сърца, всъщност своето той е отдал на младата красавица Александра Лашкова. Нея зрителите също познават от "Войната на буквите", където тя играе Макрена.

На премиерата на "Войната на буквите"
На премиерата на "Войната на буквите"

Двамата с Даниел са двойка от 2021 г. насам. Запознават се в НАТФИЗ, където попадат в един и същ клас - този на проф. Атанас Атанасов. Връзката си афишират единствено пред колегите си в университета и пред приятелския си кръг. В социалните мрежи избягват да се показват заедно, въпреки че Даниел е постнал през лятото обща тяхна снимка.

Любовните им отношения не са попречили на професионализма им по време на снимките на сериала и двамата не са разигравали сцени на ревност, а били изключително отдадени на работния процес. На официалната премиера на хитовата продукция на БНТ Даниел и Алекс също се появиха заедно, но не демонстрираха близостта си пред камерите.

Александра Лашкова
Александра Лашкова

Върбанов напоследък се радва на завишен интерес на фенки към него. Твърди, че се чувства поласкан и приятно изненадан. Смята, че позитивната реакция е част от професията и може да бъде приета само като комплимент.

Даниел Върбанов
Даниел Върбанов

Според думите му семейството и приятелката му се радват на успеха му, но в същото време те са и хората, които го свалят на земята, ако има нужда. На тях той разчита и за градивната критика.

Иначе Александра Валериева Лашкова, приятелката на Даниел, е на 23 г. и вече е предпочитана актриса от режисьорите. Можете да я гледате в театъра в НАТФИЗ в няколко постановки. Във "Войната на буквите" е първата й роля в тв сериал. Там влиза в ролята на Макарена и Перун.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/