Майли Сайръс оглави класацията на "Билборд" за сингли (Видео)

01 February 2023
24 часа
Майли Сайръс
СНИМКА: instagram/mileycyrus
Майли Сайръс СНИМКА: instagram/mileycyrus

Майли Сайръс запази първото си място в класацията на "Билборд" за сингли с "Flowers", съобщи изданието, предаде БТА.

Mевицата обяви, на новогодишното си парти, че ще издаде сингъла на 13 януари. Датата е рожденият ден на бившия й съпруг Лиъм Хемсуърт. Коментарите в социалните мрежи увеличиха интереса към песента, която проправя пътя за осмия студиен албум на Майли Сайръс "Endless Summer Vacation". Издаването му е насрочено за 10 март.

На второ място в класацията на "Билборд" за сингли е "Kill Bill" на Сиза. Той е от албума SOS, който се задържа седма поредна седмица начело на класацията на "Билборд" за албуми.

"Anti-Hero" на Тейлър Суифт запази третото си място. "Creepin'" на Метро Бумин, Уикенд и 21 Савидж също остана четвърти. Пети отново е "Unholy" на Сам Смит и Ким Петрас. "I’m Good (Blue)" на Дейвид Гета и Биби Реша е шести. С тази песен те оглавяват класацията за излъчвания по радиото.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/