Роналдо се изповяда: Пазя праха на момчето ни до този на баща си

17 November 2022
24 часа
Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес Снимка: Инстаграм (georginagio)
Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес Снимка: Инстаграм (georginagio)

Освен скандални обвинения срещу ръководството на "Манчестър Юнайтед" в интервюто за Пиърс Морган по TalkTV Кристиано Роналдо прави и много лична изповед.

Португалската мегазвезда и половинката му Джорджина Родригес изживяха жестока трагедия през април, когато при раждането на близнаците им момчето почина.

„Това бе най-лошият момент, през който минах в живота си, откакто баща ми почина и последвалите 6 месеца.

Когато имаш дете, очакваш всичко да е нормално, а се появява този проблем.

Ужасно трудно е. Не можехме да проумеем какво се е случило. Беше много, много трудно да разберем какво се случва в този период от живота ни.

Никога не съм се чувствал щастлив и тъжен в един и същи момент. Не знаеш дали плачеш, не знаеш дали да се усмихваш", казва с насълзени очи една от емблемите на футбола през настоящия век.

Кристиано разкрива, че пази праха на сина си в параклис в дома му, в който се съхраняват и останките на баща му. Жозе Диниш Авейро почина през 2005 г.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/