Диляна Попова гадже с Филип Буков?

06 October 2022
БД Онлайн

Нов слух след еротични снимки на плажа

Моделката категорично отрича, актьорът не иска да коментира

Едни от най-красивите лица на българската сцена - Филип Буков и Диляна Попова, са двойка от лятото насам, твърди светската клюка. Мълвата тръгна от снимките на филма "Аферата Пикасо", които приключиха само преди дни по родното Черноморие.
Във филма на плажа Буков и Попова страстно се прегръщат, целуват и забавляват в интимна поза - един върху друг, която видимо не ги притеснява, а напротив - доволни са от близостта си.
Като капак на слуха за любов между двамата зяпачи на снимките коментират, че моделката и младият актьор често са в една и съща хотелска стая, наета от екипа на продукцията.


"Не сме гаджета с Филип, но бързам и не мога да разказвам за моята роля в лентата. Предварително не би трябвало да говоря. Освен това трябва да вляза в банята, ще ме извините", отговори на въпроса интимни ли са с Филип и след снимките Диляна Попова.
От своя страна Филип Буков не пожела да коментира слуха, тъй като бе на тренировка и не можел да говори. Дни преди това обаче той пръв се похвали с фотоси от любопитните снимки в инстаграма си. "Пак ми дадоха най-трудната роля. Какъв е този късмет, не знам!", пошегува се Буков. "Ей, нямаш късмет и това си е...дано в другия живот ти върви повече", му отвърна Мис национален отбор по волейбол 2014 Ваня Запрянова в нета. Диляна също пусна фотоси от "натискането" с думите: "Любов или реалност?".
В момента и двамата красавци са свободни от сериозните си връзки, става ясно от думите им. "Разделихме се окончателно с Диляна", каза Асен Блатечки в интервю, а моделката след него потвърди новината.


"Нямам гадже в момента, с последната ми любов раздялата бе драматична", сподели за разпаднала се сериозна връзка и Филип Буков в медиите. Разликата във възрастта между двамата е 14 години в полза на Диляна, но както знаем, за любовта няма стари и млади.


Попова вече се залюби на снимачната площадка и се стигна до романа й с Асен Блатечки. Това се случи по време снимките на сериала "Стъклен дом". Тогава актьорът бе семеен, с дъщеря. "Това нашето е една изстрадала любов. Но си струваше. Преборихме се за нея", сподели Диляна Попова. Малко след като се раздели с жена си Катерина, Блатечки заживя с моделката и двамата се сдобиха със син - Борил.


В началото Попова и Блатечки също категорично отричаха да имат повече от професионални отношения, но съвсем скоро истината излезе наяве. "Нещата просто се случиха, не търпят никакво логично обяснение. Свидетели сме на много такива връзки. Един мъж не може да бъде взет насила", коментира тогава Диляна. Тя избрала Блатечки за баща на сина си, защото изпитвала силни чувства към него и смятала, че това е естественото продължение на връзката им. Той също много искал да се сдобие с наследник от мъжки пол и искрено се зарадвал, когато Попова му споделила, че е бременна.


С днешна дата бившата жена на Блатечки – Катерина, има друг партньор в живота си, а голямото им семейство е в прекрасни отношения помежду си.

В "Аферата Пикасо" ще видим Калканджиева и бюста на Тита

Освен Филип Буков и Диляна Попова във филма "Аферата Пикасо" участват още Башар Рахал, Жени Калканджиева и певицата Тита, на чийто бюст зрителите ще се възхитят. Лентата е предстояща с режисьор Ян Янев. Филмът разказва за Антон, 30-годишен художник, който се занимава с фалшификация на картини, пари и всякакви дребни измами. Изключително нахален, циничен и безскрупулен, той има малко приятели и много врагове. Освен това е взел пари назаем от жестоката гангстерка София, която е изпратила по петите му мутрата Стамбата, за да си събере дълга. Точно когато Антон бива приклещен от Стамбата, се появява майор Георги Стоянов - амбициозен, чаровен, умен, но в същото време и безскрупулен полицай. Той му предлага, или по-скоро му налага, да се сближи с богатата бизнес дама и меценатка Мария и да разбере дали тя укрива изчезналата преди десетина години картина на Пикасо "Арлекин", като в замяна той ще му спечели малко време пред София. Между всички започва заплетена игра на котка и мишка, в която само най-хитрият и безскрупулен ще победи, а наградата е безценният "Арлекин" на Пабло Пикасо.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/