Продават най-скъпата къща у нас

22 September 2022
БД Онлайн
Цвети снима фотосесия в луксозната къща
Цвети снима фотосесия в луксозната къща

Цената е над четири милиона евро, твърдят брокери

Най-скъпата къща у нас е обявена за продажба. Точната сума, за която ще се извърши сделката, не е ясна, но според брокери е над 4 млн. евро. Сума, нечувана досега за български имот.
Свръхлуксозната къща се намира в полите на Витоша и в нея живеят известният бизнесмен Ваньо Алексиев и половинката му - инфлуенсърката Цвети Василева. Самата тя многократно е показвала имението в своя профил в социалните мрежи и е споделяла с феновете си подробности за него. Двуетажният палат е построен и обзаведен за една година, външната част е направена от стъклени стени, които отвън са огледални. Подът във всички стаи е с бели мраморни плочи. Обзавеждането е изцяло в бяло. Всички дивани и кресла са направени по поръчка от бяла кожа. В къщата има няколко огромни кристални полилея, оценявани за десетки хиляди лева. Имотът разполага и с много голям гараж, също със стъклени стени.

Имението е впечатляващо
Имението е впечатляващо

"България Днес" потърси Цвети Василева за повече подробности около сделката, но нейни сътрудници обявиха, че тя "едва ли ще направи коментар".
Брокери все пак споделят, че имотът все още не е продаден и "цената е по договаряне". Наскоро бизнесменът е продал и друг свой палат в Рибарица, разположен върху собствен парк от 15 000 кв. метра и разполага дори с конюшня. Палатът в Стара планина е на 3 етажа с 4 спални и обща площ 568 кв. метра. На ниво партер се намира голям гараж с възможност за паркиране на 3 автомобила, котелно и складово помещение.

Василева и Ваньо Алексиев са заедно от години
Василева и Ваньо Алексиев са заедно от години

"Този имот е продаден", потвърдиха от агенция за недвижими имоти.
Инфлуенсърката Василева често демонстрира луксозния си начин на живот. Преди седмици тя се похвали със снимки пред най-луксозния ресторант в Монте Карло, където паркира суперскъпия си автомобил "Бугати". Това е една от най-редките версии на суперавтомобила, произведена в едва около 30 бройки. Стартовата цена е 3.77 милиона евро.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/