Порносайт предложи на американски шахматист 1 млн. долара за "жива" гола партия

22 September 2022
24 часа
Шах от кристал, продаван за $ 287 684 в Токио. Има само 6 такива комплекта в света.
Шах от кристал, продаван за $ 287 684 в Токио. Има само 6 такива комплекта в света.

Американският гросмайстор Ханс Ниман ще получи един милион долара ако приеме предложението на популярен порносайт, който иска да предава на живо негова шахматна партия напълно гол. Освен да получи крупната сума пари, така шахматистът щял по-лесно да докаже, че е мамил при победата срещу световния шампион Магнус Карлсен на Grand Chess Tour в Сейнт Луис в началото на септември, посочва БТА.

Според слуховете Ниман е използвал вибриращи анални топчета, които му подсказвали ходове, измислени от изкуствен интелект за сензационната победа над норвежеца. След два кръга на Generations Cup Ниман е на шесто място, а Карлсен е трети.

Уебсайтът за възрастни, който твърди, че има 400 милиона гледания месечно, е изпратил писмо до Ниман, в което поздравява 19-годишния гросмайстор за победата му и изразява съчувствие към всички обвинения в измама срещу него.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/