Илон Мъск се пошегувал - няма да купува "Манчестър Юнайтед"

18 August 2022
24 часа
Илън Мъск СНИМКА: туитър
Илън Мъск СНИМКА: туитър

Най-богатият човек в света Илон Мъск разкри, че се е пошегувал и в действителност няма намерение да купува английския гранд "Манчестър Юнайтед", съобщи БНР, цитирайки БГНЕС.

Вчера създателят на Тесла предизвика сериозни вълнения в социалните мрежи, след като заяви намерението си да стане собственик на един от най-популярните клубове в света.

"Купувам Манчестър Юнайтед, няма нужда да ми благодарите", написа в Туитър Мъск. Само няколко часа по-късно Мъск обяви, че съобщението му не е изразявало сериозни намерения.

"Не, това е една шега, която се върти от доста време в Туитър. Нямам намерение да купувам никакъв спортен отбор", публикува той.

Сегашните собственици на Манчестър Юнайтед - семейство Глейзър - са сериозно недолюбвани от феновете на клуба заради слабите резултати през последното десетилетие.

Към момента обаче американците нямат никакви намерения да се разделят с клуба, който им носи сериозни дивиденти.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/