Силвия Петкова и мъжът й Зоран се разделиха

06 July 2022
24 часа

"Внимание, внимание, всички мишки на събрание.
За да не започнат спекулации из жълтите сайтове, което най-вероятно е неизбежно, но все пак... Искаме да ви кажем, че взехме единодушно решение нашият път като двойка да приключи и продължаваме по пътя на едно прекрасно приятелство, плод на което е най-вълшебният ни син. Няма причина, просто в живота на хората се случват и такива неща. Всичко най-прекрасно предстои за нас. Пожелаваме ви и при вас да е така!"

С тези думи в социалната мрежа фейсбук актрисата Силвия Петкова реши да обяви раздялата си със своя съпруг - македонският режисьор и победител в "Сървайвър" Зоран Петровски.

Постът ѝ бързо разбуни духовете в социалната мрежа, предизвиквайки редица различни реакции. Повечето от потребителите на платформата не скриха изненадата си, казвайки, че не вярват на думите ѝ, други заявиха, че не ги приемат на сериозно, изтъквайки, че това трябва да е някаква странна шега, а трети им пожелаха успех и късмет в живота, макар по отделно. По-оптимистичните фенове на двойката дори изразиха надеждата си, че след време те може отново да се съберат, осъзнали, че са един за друг.

От месеци наред се говори, че връзката на Силвия Петкова и Зоран е на крачка от край. Влизайки в шестия сезон на екстремното предаване "Survivor: Скритият идол", от което си тръгна като победител, македонецът открито сподели, че с половинката му имат сериозни проблеми, застрашаващи съюза им. След като спечели шоуто обаче, нещата помежду им уж се промениха. Двамата дори обявиха, че ще дадат втори шанс на своя романс, започвайки на чисто. Оттогава започнаха да споделят във виртуалното пространство все повече общи кадри, на които изглеждат привидно щастливи в компанията си, като един от последните такива, заснет на семейната им почивка на родното Черноморие, се появи преди малко повече от седмица в профила на Зоран. В посланието си към него той дори определи Силвия за любовта на живота си.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/