Алина Кабаева си купи два луксозни имота в Турция

22 June 2022
24 часа
Путин все още отрича връзка с Кабаева
Путин все още отрича връзка с Кабаева

Предполагаемата любовницата на Владимир Путин има две нови луксозни вили в Турция, според източник от руска опозиция, съобщи в. "Дейли мейл".

39-годишната олимпийска златна медалистка Алина Кабаева вече притежава лятна вила в Южна Турция, както и къща в Истанбул, се твърди в слухове.

Алина Кабаева
Снимки: wikifeet.com
Алина Кабаева Снимки: wikifeet.com

Имотите са уредени в Турция чрез посредник и близък помощник на президента на страната Реджеп Тайип Ердоган, казва роденият в Русия 62-годишен израелски бизнесмен Леонид Невзлин, който е бивш съсобственик на петролния гигант "Юкос" и един от най-големите врагове на Путин.

Обществена тайна е, че Кабаева е любовница на руския лидер и майка на четири от децата му, които обаче той никога не е признавал официално.

Посредник „чрез близък сътрудник на Ердоган... организира покупката на лятната вила за Алина Кабаева в Южна Турция и още един имот в Истанбул“, каза Невзлин.

Той твърди, че турският лидер е „разпределил“ своята президентска охрана за луксозните „домове“. За момента няма конкретни подробности относно предполагаемите имоти.

По време на настоящата война в Украйна Кабаева беше санкционирана от Великобритания, ЕС и Канада заради предполагаемите й близки отношения с Путин.

Невзлин не даде конкретни доказателства за твърдението си относно двете предполагаеми жилища.

През април той каза, че руският министър на отбраната Сергей Шойгу е "извън играта" относно изготвянето на военни стратегии, след като е претърпял "масов сърдечен удар".

По-късно Шойгу изигра важна роля в парада на Деня на победата на 9 май в Москва, въпреки че през последните седмици нямаше много публични изяви.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/