Стара душа ли сме според зодията?

18 May 2022
Тина Арнаудова

Срещали ли сте хора, които са много мъдри за възрастта си, от които струи деликатна топлина, смиреност и любов към живота?

Хора, които преминават през житейските възходи и падения със спокойно поведение и се опитват да видят общата картина във всичко, което съдбата изпречва на пътя им?

Хора, чиито очи блестят и чиято вибрация е пълна с любов и светлина?

Това са старите души, които ходят сред нас.

Те са тези, които изглежда са били на тази планета безброй пъти и са тук, за да споделят своите знания и уроци с останалия свят.

Датите, на които сме родени, не са съвпадение.

Не е случайно, че има 12 знака в зодиака. Всеки от дванадесетте знака представлява етап от цикъла на слънчевата енергия, тъй като е въплътен в живота на човечеството.

Нашият зодиакален знак влияе върху мотивите и целите, които ръководят действията ни и обясняват начина, по който правим определени неща. Всяка от зодиите попада под четири елемента: огън, земя, въздух и вода.

огнени знаци: Овен, Лъв, Стрелец

земни знаци: Телец, Дева, Козирог

въздушни знаци: Близнаци, Везни, Водолей

водни знаци: Рак, Скорпион, Риби

Не всеки представител обаче на една и съща зодия може да се окичи с прозвището „стара душа“. Независимо дали сме родени на една и съща дата с някой от нашето обкръжение, това не означава, че сме на едно и също астрално ниво. Как да разпознаете старите души сред зодиите?

Овен

Докато на Овена обикновено се гледа като на дечкото в зодиака по отношение на астралната възраст, той понякога доста изненадва със своите дълбоки и проникновени прозрения за смисъла на живота. Ако искате да знаете дали Овенът в живота ви е стар дух, потърсете черти като емпатия, алтруизъм и безсмъртна страст за приключения.

Телец

Зрелите Телци са се научили да владеят гнева си и състезателния характер. Те са страхотни възпитатели и от стават фантастични родители. Винаги обръщат голямо внимание на битките на своите спътници и ще направят всичко възможно, за да им помогнат в израстването им като индивиди.

Близнаци

Старите души от тази зодия са пакет от радостна енергия, страст за живот и дарители на любов. Те подкрепят хората около тях и ги насочват с много съвети. Притежават големи интуитивни сили и балансиран подход към битието, пречупвайки го през призмата на любовта.

Рак

Представителите на тази зодия правят от живота си произведение на изкуството. Раците с течение на годините се превръщат в изумителна пеперуда заради астралната си възраст и престават да се преструват, че са нещо, което не са. Когато достигнат високо ниво на самосъзнание, те стават силни, чувствителни и забележителни творци на красотата, независимо от областта на тяхното професионално и личностно поприще.

Лъв

Той е крал. Лъвът е природна сила, завладяваща нови територии, без да ги надробява на дребни части. Хората от този знак са виновни за изумителните промени в обществото и управляват собствения си свят с кураж, осанка и внимание. Когато душата им узрее, те стават величествени, силно духовни същества.

Дева

Когато Девата стане стара душа, тя ще даде най-доброто, което има, ще се издигне до пълния си потенциал и ще търси завършеност в целия си жизнен цикъл. Успява да преодолее всички предизвикателства с благодат.

Везни

Старите души от зодия Везни са удивителни спътници в живота. Те дават много, без да ви принуждават да направите нещо в замяна. Освен това са високо енергични духове и сияят със собствената си харизма по начин, който кара другите да се чувстват специални.

Скорпион

Те темпераментни, балансирани и наистина добри партньори за разговори. Старите души сред Скорпионите запазват младежкото, спокойно отношение, защото са се научили да укротяват злобата и острия език, които ги карат да жилят хората около тях.

Стрелец

Старият Стрелец е лесно забележим. Той е натрупал достатъчно мъдрост и усърдие, за да озаптява нездравословните импулси, и обикновено демонстрира положително, благодарно и открито отношение към промяната и приемането на другите. Старите души от тази зодия са велики емпати, но когато техните астрални души остаряват, те се учат да бъдат добри слушатели, без да поемат цялата тежест на света върху гърба си.

Козирог

Старите души на тази зодия като цяло са най-добрите хора, които може да срещнете. Мислете за тях като за изобретателен, забавен и любезен старец. Те са грижовни и протективни, без да са инвазивни, спокойни, без да са невежи, мъдри, без да натякват знанието си.

Водолей

Счита се, че той е една от най-старите души в зодиака. Водолеят може да издържа на голяма психологическа тежест, притежава фантастични аналитични и познавателни способности и е отговорен за големите обрати в науката и в изкуствата. За да разберете дали Водолеят в живота ви е стара душа, търсете за качества като остър ум, блестящи лидерски умения и силно състрадателни души.

Риби

Старите Риби са дълбоки, спокойни води, които са преминали през големите препятствия на човешкия ум и вече се намират в хармонична и мистериозна фаза на живота си. За да разберете дали някой от вашите познати от тази зодия е стара душа, търсете признаци за голямо състрадание, дзен и поезия. С тези стари души винаги ще намерите красотата и музика в ритъма на живота.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/