Цитиридис разказа живота си: Дано никога не стана като Слави

13 May 2022
Лили Ангелова
По анцуг Цитиридис разсмя залата
По анцуг Цитиридис разсмя залата

Носех календарче на Гунди в портмонето си, а първата ми връзка приключи с годеж

"Дано никога не стана като Слави. Не че нещо, ама постоянно ми казват: "Копеле, никога няма да станеш като Слави", ами да, и добре, че е така." Това каза от сцената на "Комеди клуб" водещият по Би Ти Ви Николаос Цитиридис, който се върна след пандемията и за един ден събра три представления за желаещите. В тях симпатичният Нико разказа живота си през призмата на смеха, като не пропусна и най-щекотливата тема - жените му. "Имам някакво проклятие в живота си с жените. То е свързано с това, че когато се разделя с момиче, веднага след това тя си хваща човек, с когото има дълга и щастлива връзка. Та аз съм последната грешка на жените", започна Цитиридис, а препълнената зала избухна в смях и ръкопляскания.

Слави
Слави

"Истината ви казвам - първата ми най-дълга връзка беше шест години и тя завърши с годеж. Обикновено годежът завършва със сватба, но ние приключихме дотам. Това беше. В моя случай какво се случи - шест месеца по-късно тя тръгна с моя най-добър приятел. И сега, по-късно, те вече очакват първото си дете, ще се женят скоро, а аз какво - изкарвам пари от тяхната история", с усмивка споделя Цитиридис. Веднага след нея той имал интелигентно гадже, което бързо го оставило, тъй като "беше много умна, но пък после си хвана момче и четири години беше с него". "Това вярно си е проклятие. А съм имал и други моменти - спах с едно момиче и на следващия ден пък тя се омъжи. Е, не знаех де, но и това нямаше да ме спре", продължи Нико, като накрая на женските му неволи осветли малко и последното си гадже. "Е, вече имам гадже, което е хипохондричка. Заклевам се, по време на пандемията най-секси бях, като бях с маска до нея. И да, може да сме на плажа, да е топло, но тя винаги: "Ох, течение става отнякъде. Та животът ми е по Шекспир от няколко месеца, но съм щастлив", смее се Цитиридис.

В продължението на историята за живота му той разказва как на 19 години започнал да работи на строеж, за да има пари за цигари. Има-няма известно време и почнал да оплешивява. "Носех календарче на Гунди в портмонето си и бях вече детски аниматор. И да ви кажа, децата са едни добри лъжци, защото ние ги правим такива. Това, че едно дете лъже, че не е откраднало играчката, е абсолютно същото, като един възрастен каже, че не е откраднал държавния резерв. Тъпотията е една и съща, мащабите са различни", продължава водещият, който след тази работа е започнал като журналист. "После ме взеха в телевизията. И аз не знам как попаднах там, да ви кажа, но съм много щастлив. И всеки път, където и да отида, все някой иска да ми е приятел и да ми дава "безплатно" някои неща. А аз най-харесвам да съм водещ в секса, не в телевизията, защото две минути тъкмо си започнал и казвам: "Това беше всичко за днес, благодаря", приключи Цитиридис, а залата избухна в аплодисменти.

Шошо бе с момиче на спектакъла
Шошо бе с момиче на спектакъла

Да гледат изпълнението на Нико бяха дошли режисьорът Димитър Коцев - Шошо, певецът Рафи, Боряна Братоева и много други.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/