Стойчо Младенов подаде оставка навръх 65-ия си рожден ден

12 April 2022
Стойчо Младенов изгледа мача на стадиона в "Овча купел" в компанията на Алан Пардю (вляво на долния ред) и Филип Филипов (вдясно).
Стойчо Младенов изгледа мача на стадиона в "Овча купел" в компанията на Алан Пардю (вляво на долния ред) и Филип Филипов (вдясно).

Стойчо Младенов сензационно подаде оставка като наставник на ЦСКА буквално минути, след като отборът му победи с 2:0 "Славия" в първи полуфинал за купата на България навръх 65-ия му рожден ден. Оставката идва в навечерието на вечното дерби с "Левски" на Цветница.

"Искам да ви кажа, че си подавам оставката и това ще го осъществя в утрешния ден. Знаете при какво условие мога да продължа в ЦСКА. Става въпрос за селекционната политика. Уведомил съм Дани Ганчев. Останах да водя този мач, защото нямат възможност да си намерят треньор. Нищо повече не мога да кажа", каза Младенов, който прави това няколко дни преди шампионатната среща срещу "Левски".

Младенов бе наказан за мача и го изгледа в компанията на Алан Пардю и Филип Филипов. 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/