Гаджето на Нина Добрев двойник на наш национал

26 March 2022
Добромир ДОБРЕВ
Нина и Шон почиват в Коста Рика
Нина и Шон почиват в Коста Рика

Две двойки двойници!

Това се вижда изключително рядко, но ето, че съществува. В двете двойки двойници са замесени световноизвестна актриса с български корени и наш футболен национал. Холивудската звезда Нина Добрев е влюбена в един от най-успешните сноубордисти Шон Уайт, по прякор Летящия домат. Той обаче е лика-прилика с футболиста на "Локомотив" (Пд) Бирсент Карагерен. За капак и приятелката на Биската е копие на Нина Добрев.

Пълна лудница!

Двойките са толкова еднакви, че често ги бъркат и им искат снимка за спомен... но не с правилните хора.

Шон Уайт е по-възрастният двойник. Летящия домат е роден на 3 септември 1986 г. в Сан Диего, Калифорния. Карагерен пък е от Асеновград и на 6 декември отбеляза своя 29-и рожден ден. Двамата имат абсолютно еднаква форма на главата, усмивка и структура на тялото. В момента Нина Добрев и сноубордистът са на почивка в Коста Рика, откъдето показаха кадри. През юни те ще отбележат 2 години от началото на връзката си. Нина Добрев не крие, че е щастлива с Шон, който често й прави романтични изненади. За първата им годишнина той пресъздава едно към едно дебютната им среща. За целта ресторант, затворен заради пандемията, отваря врати само за влюбените.

Карагерен с гаджето в Турция
Карагерен с гаджето в Турция

Добрев и Уайт живеят в уникално 100-годишно имение в Западен Холивуд. Актрисата не крие българското си потекло и дори през октомври миналата година се прибра в родината. Звездата от "Дневниците на вампира" все още не е водила любимия си у нас, но през тази година има такива планове. Шон ще е по-свободен лятото, след като сезонът на зимните спортове приключи. Летящия домат остана без медал от олимпиадата в Пекин, завършвайки четвърти в дисциплината халфпайп. Това бе петата олимпиада за Шон, който все пак има цели три олимпийски титли в кариерата си.

Футболистът няма да рита срещу Катар и Хърватия
Футболистът няма да рита срещу Катар и Хърватия

Футболистът Карагерен също се радва на щастлива любов и успешна кариера. Той обича да води дългогодишната си половинка на почивки край Босфора. Запознати разкриват, че хубавицата е богаташка щерка, също е от Асеновград. Твърди се, че тази година Биската ще вдигне сватба с изгората си. Карагерен изненадващо не попадна в групата на селекционера Ясен Петров за контролите с Катар в събота и с Хърватия идния вторник.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/