Край на ретроградна Венера – приземяване на мечтите

29 January 2022
Венета Матева

На 27-и януари Венера става стационарна и на 31-и януари се отправя на директно пътуване в знак Козирог.

Пиша статията с огромна усмивка, успокоение и усещане за светлина и подкрепа в планове, отношения и решения.

Принцесата на зодиака Венера е лична планета и подобно на Меркурий се движи бързо през зодиака, като престоява в знак не повече от един месец. Тя се характеризира с финансите, любовта, привличането, красотата, изкуството, радостта и хармонията. Тя определя какво ни привлича и какво харесваме. Помага ни да бъдем себе си чрез индивидуален стил на обичане и поведение. Описва ценностната ни система и това, което наричаме красиво. Осмисля отношението ни към парите, материалните неща и лукса.

Напомням ви, че нейното ретроградно движение започна на 19-и декември 2021 г. и се случи между градусите 26 и 11 в знак Козирог, като внесе куп ограничения, трудности и необясними в личен и професионален план събития.

Ретроградният период ни даде време да анализираме и подредим факти, мисли и планове. Разреши ни да си дадем глътка въздух и да направим онова необходимо спиране. Да разгледаме подробно скицата на живота си и да направим своите нови избори с разбиране и обич към другите и
самите нас.

Директното движение в началото на февруари ще започне бавно и градивно да подрежда разпилените ни парченца в личен и професионален план. Дали техният хаос се дължи на нашето объркване или има ситуации, които са предизвикали обрати, няма значение. Предстои постепенно всичко да си дойде на мястото. Не очаквайте бързи отговори и не бъдете прибързани в решенията си. В знак Козирог се доверете на времето и дайте шанс, отговорите ви да дойдат сами.

До 4-ти февруари Меркурий е ретрограден. Дотогава, ако боравите с документи, четете внимателно съдържанието и не пропускайте детайлите. Избягвайте подписване на нови договорни отношения и встъпване в нови проекти.

До 4-ти март Венера ще се движи в ретроградна сянка или по пътя, по който е минала, преди да навлезе в ретроградна фаза. Дотогава очаквайте повтаряне на стари ситуации, които идват с единствената цел - да ви дадат окончателни решения на възникнали казуси и въпроси от началото на декември. Бъдете търпеливи и наблюдавайте какво ви поднася Вселената.

Ако сте с асцендент Овен, очаквайте през февруари развитие на бизнес проекти, професионални успехи и нови възможности за работа.

Ако сте с асцендент Телец, очаквайте нови възможности, свързани с вашето професионално развитие. Сега без трудности ще завършите курс или допълнителна квалификация.

Ако сте с асцендент Близнаци, е възможно да получите резултат от започнато предоговаряне на кредити, застраховки или други договори.

Ако сте с асцендент Рак, очаквайте решения в личен и професионален план. Директната Венера ще ви донесе търсените във времето отговори.

Ако сте с асцендент Лъв, очаквайте решение на казуси и конфликти на работното място. Следва укрепване на здравето.

Ако сте с асцендент Дева, вероятно е ретроградната Венера да върне стари партньори. Ако имате създадени нови отношения в периода на ретроградност, е време да се изправите пред действителността.
Очаквайте истини и яснота в личен план.

Ако сте с асцендент Везни, очаквайте решение на конфликти и казуси в дома.

Ако сте с асцендент Скорпион, очаквайте раздвижване в делата и получаване на полезна информация и нови контакти.

Ако сте с асцендент Стрелец, очаквайте получаване на забавени плащания и оздравяване.

Ако сте с асцендент Козирог, очаквайте желание за започване на нови проекти и занимания. След 5 февруари, действайте.

Ако сте с асцендент Водолей, очаквайте подобрение на емоционалното състояние и справяне със страхове и ограничения.

Ако сте с асцендент Риби, очаквайте нови запознанства и създаване на полезни контакти.

Директната Венера ще ни даде по-трезва преценка за стойността на вещите и е възможно да даде реална и разумна покупателна способност. Разрешени стават и процедурите за разкрасяване, но пластичните операции остават в риск, поради ретроградния Меркурий до 5-и февруари. Вече може да си позволите козметични процедури и освежаващи външния вид дейности.

До 6-и март Венера ще продължи гостуването си в знак Козирог. Време е да обмислите и подредите бизнес и личните си отношения. Предстои месец, в който ще усещаме около себе си повече практичност и по-малко емоционалност. Венера в знак Козирог ще приземи мечтите ни и ще ни накара да се борим за тях. Стъпка по стъпка, упорито, мотивирано и съвсем осъзнато сега е времето да сложим ред в делата си, любовта, ценностите и финансите.

Желая успешен и хармоничен период!
С обич,
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/