Аржентинска брюнетка пали в ЦСКА

25 January 2022
24 часа
Росана е гореща южноамериканска красавица
Росана е гореща южноамериканска красавица

Гореща аржентинска брюнетка е обявена за най-секси половинка в отбора на ЦСКА-София. Става дума за Росана де Брито, която е приятелка на полузащитника на "червените" Федерико Варела. 24-годишният футболист, роден в Буенос Айрес, в момента е на подготовка с тима си в Турция и не може да бъде до своята любима.

Росана изкушава с дълга черна коса. Тя е запалена фенка и не пропуска мач на Феде. Двамата имат син на име Лука, който през февруари ще навърши годинка. Бебчето се роди в софийска клиника, а хубавицата още миналата година се пренесе да живее в София при мъжа си. Тя обича да се разхожда из центъра на българската столица. През миналата пролет дори слезе на терена на стадион "Васил Левски", за да се снима със спечелената от "червените" Купа на България.

Росана и Варела дори си правят култова фотосесия като популярните герои от семейство Адамс. Не им остава време често да се прибират до родната Аржентина.

Само преди дни част от футболистите на ЦСКА разтовариха от интензивните тренировки с картинг състезание. Най-добър пилот се оказа именно Варела, който спечели първото място с огромна преднина. Той няма търпение да се прибере в София при любимата си и сина им.

Тримата са облечени като семейство Адамс
Тримата са облечени като семейство Адамс
Де Брито се радва на Купата на България
Де Брито се радва на Купата на България

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/