Наша джудистка проби в Холивуд

20 January 2022
БД Онлайн
Галина Славова покори с перфектни мерки Холивуд
Галина Славова покори с перфектни мерки Холивуд

Галина Славова се готви за снимки с Ал Пачино и Джеки Чан

В Холивуд проби наше момиче! Носителката на черен пояс по джудо в България, шампионка на София по бягане на 400 метра и състезателка по хандбал Галина Славова е най-популярната българка в Холивуд след Мария Бакалова.

Ангажименти на нашенката в Меката на киното са наистина впечатляващи, както и екшъните с нейно участие. Последната й роля е във филма "Тиха пандемия", посветен на заразата от коронавирус, плъзнала по света. Преди това Галина се снима в редица други филми и сериали.

Като майстор по силови спортове и човек, от дете закърмен с "екшъни, много екшъни", Галина демонстрира перфектна фигура и драматично-комедиен талант в няколко касови черни комедии за легендарни US гангстери.

Актрисата е горда с черния си колан по джудо
Актрисата е горда с черния си колан по джудо

Галина напуска България не за да търси живот като на кино, а за да бъде актриса. Още на 6 години тя разбира, че това е мечтата й, заради която е готова на всичко.

"Когато бях малко момиче, растящо в България, нямахме много избор по телевизията. Имаше само няколко канала, които можехме да гледаме. Спомням си, че гледах всяка вечер една и съща сапунена опера. Тайно си представях, че съм актриса и ме гледат по телевизията", споделя екшън-героинята с български корени.

Славова притежава манталитет на боец, който й отваря много врати първо в Маями, а след това и в Лос Анжелис.

"Израснах на място, където не всичко беше възможно, но винаги намирах начин да го правя възможно", изповядва нашето момиче в Холивуд.

Екшън дивата пише и любовни стихове
Екшън дивата пише и любовни стихове

Зад фасадата на справедливия, но строг офицер от полицията в два популярни в Америка крими сериала се крие ранима душа на поет.

От тийнейджърка бъдещата холивудска актриса прави опити в мерената реч. Стимул й дала реална любовна история, която изживяла на 16 години.

"Хората не знаят за мен, че на тази възраст написах книга. Любовни стихотворения, базирани на истинска история", споделя дивата с черен колан по джудо.

Пред американското издание "Селебстержър" Галина казва, че очаква съвсем скоро да си партнира с Ал Пачино, Хоакин Финикс и Джеки Чан.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/