Двойникът на президента: Радев ми допада като човек

06 December 2021
24 часа
Дочо Моневски Кадър Би Ти Ви
Дочо Моневски Кадър Би Ти Ви

На шега го поздравявали за "преизбирането"

Човек не може да прецени сам дали прилича на даден човек или не, казва 57-годишният Дочо Моневски, който нашумя с това, че поради прилика с президента Румен Радев често е бъркан с него. Моневски от 6 години работи като охрана на Троянския манастир.

Преди известно време, след като беше избран президентът, хората почнали да се спират и да го заглеждат. "Даже питаха: „Дали това не е президентът?“. Казвах им: „А, не, не, не съм“, казва Дочо.

Приликата му с държавния глава станала повод на шега да „го поздравяват за преизбирането“.

"Гледам, че пишат и хубави, и лоши неща за него. Аз го харесвам, допада ми като човек.", каза Дочо Моневски пред БТВ.

Не е виждал на живо Румен Радев, само по медиите. На въпрос иска ли да се види на живо с него, отговори: "Той е натоварен човек, не може да обръща внимание на всички такива прилики и на всеки един да обръща внимание."

Направили са му впечатление лицевите опори и упражненията на лоста, които Радев правеше - "все пак поддържа форма". "Мога и аз да правя лицеви опори, но имам проблем с едната ръка, с рамото", каза Моневски и добави "опитвам се да остана по-на сянка, да не съм в медийни изяви".

Коментари

Иванова в 11:36 на 06 Dec 2021
Може би трябвало е да поздравят таткото на Румен Радев(мир на праха му),ако е създал още едно отроче от мъжки пол инкогнито.
Jery в 13:45 на 06 Dec 2021
Страхотна "новина". По всички медии я има. АЕхо журналистите , по -важни новини в Б-я няма ли от това? Допадал му бил ,с лицевите опори и лоста... Смех !
Бай Ганю в 19:34 на 06 Dec 2021
В Троянския манастир е пълно с монаси геераси.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/