Кралицата на Свети Влас Теодора Добрева: Пробивам в криптовалутите

05 December 2021
Борислав Радославов
Теодора с короната
Теодора с короната

Знам и 2 и 200 в живота, не смятам с колко пари живея

КОЯ Е ТЯ

Теодора Добрева е първата кралица на Свети Влас. Красавицата, която е професионална танцьорка, е първата носителка на титлата. Тя бе коронована през август на пищна церемония край морето, а пред "България Днес" споделя какво мисли за ваксинацията и как опитва да се развива в девет направления едновременно.

- Какво е усещането да сте кралица на Свети Влас, Теодора?

- Много съм щастлива, че спечелих. Конкуренцията беше много силна. Другите момичета бяха прекрасни.

- Нощните заведения затваряха, след това отвориха срещу зелен сертификат. Как ви се отрази пандемията?

- Ако затворят отново, за мен лично ще е чудесно. Когато излизам по заведения, ми е доста по-трудно да се фокусирам в личен план. Партитата ми взимат голяма част от времето, което мен лично не ме радва. В същото време ми е трудно да отказвам на приятелите си, когато ме поканят на някое събитие, тъй като голяма част от мероприятията, на които ходя, са организирани от приятели. Знам, че работата ми е в нощните заведения, но пък, ако затворят, ще мога да обърна внимание на другите си интереси.

- Ваксинирахте ли се? Как гледате на ситуацията с коронавируса?

- Не, не съм се ваксинирала. Не намирам причина за себе си да го направя. Лично аз смятам, че ковид е умишлено създаден вирус, като много други, с цел редуциране на населението на планетата, тъй като високият прираст на населението е основен проблем и е причина за повечето глобални проблеми, които ни засягат в момента и които все повече ще засягат бъдещите поколения. Разбира се, това си е мое мнение, не го натрапвам на никой.

- Имате ли мъж до себе си? Какво търсите в партньора?

- В момента нямам мъж до себе си, тъй като съм фокусирана върху личностното си и професионалното си развитие. Относно това какво бих искала да притежава партньорът ми като качества е - да бъде поне еквивалент на мен - да е любящ, грижовен, амбициран, принципен и честен. Също положително ми влияе у другия пол чувството за хумор и желанието за живот, приключения и пътуване.

Кралицата на Свети Влас е секси
Кралицата на Свети Влас е секси

- Парите до каква степен имат значение? Каква сума ви е достатъчна да живеете на месец?

- Имайки предвид, че живеем в материален свят, парите няма как да нямат до голяма степен значение. Досега не съм си смятала парите, тъй като не работя на фиксирана работна заплата - всеки път изкарвам различно. Знам как да живея с 2, знам как да живея и с 200.

Относно това колко пари ми стигат, за да живея на месец - колкото са ми разходите - толкова ми стигат.

- Разкажете ни за увлечението ви към театъра.

- Преди време, когато завършвах училище, бях изключително объркана какво да правя оттук нататък. Понеже като по-малка се занимавах със спорт, това беше моята цел за развитие тогава, но поради някои причини спрях да тренирам. След това започнах да преоткривам себе си в изкуствата, като например започнах да се занимавам с танци, а малко след това да работя като професионален танцьор. Оттам обикнах и работата на сцена. Вследствие на което се увлякох по театъра отново, тъй като като малка се занимавах с актьорско майсторство.

- С какво се занимавате в момента?

- Опитвам се да да маневрирам между доста неща, което всъщност се оказва трудно. Освен че уча "Театър" и съм фотомодел, се занимавам и с музикално продуциране и миксиране. Започнах да се развивам в пеенето и в сферата на криптовалутите. Когато искам да излея някаква емоция, обичам да пиша. Имам си тефтерче, където си измислям истории. Силно казано сценарии, но някой ден бих искала и това да правя, когато имам повече време.

Любителски тренирам туърк, фитнес и въздушна акробатика.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/