Григор и Лолита се събраха отново във Френските Алпи

02 December 2021
24 часа

Григор Димитров и приятелката му се разделиха за кратко, но отново са заедно.

Българската звезда в тениса и Лолита Османова бяха на карибския остров Некер, където бившият №3 в световната ранглиста отново участва в благотворителния турнир по двойки, организиран от Ричард Брансън. Милиардерът е собственик на Некер. Малко след завръщането си у дома в Русия Лолита призна, че завижда на Брансън за полета му в Космоса.

Григор започна подготовка за новия сезон в Анси. Точно в този алпийски курорт във Франция Димитров и рускинята от кавказки произход за първи път се показаха заедно преди една година. В Москва Лолита обиколи разни скъпи ресторанти с гурме кухня, а във вторник вечерта хвана самолета за Франция. Първата ѝ работа в Анси бе да отиде на фитнес и спа процедури и да пусне снимки от къщата с басейн над известното езеро в курорта.

В зимния център Григор тренира за физическа подготовка с тичане по снега, а темпото задава синът на кондиционния специалист Себастиан Дюран. В социалните мрежи Димитров изрази учудването си колко издръжливо е момчето в планинските кросове.

С Григор в Анси е и физиотерапевтът Алгис Христов. От няколко дни към екипа се присъедини е една от френските звезди в триатлона. Флориан Асие е треньор и работи точно в Анси.

Димитров завърши този сезон с 1 383 093 долара, спечелени само от наградни фондове по турнирите. Общо в кариерата си нашият тенисист има 20 418 174 долара, с които в момента заема 23-ото място в класацията за всички времена и е съвсем близо о шведската легенда Стефан Едберг.

№1 по пари е водачът в световната ранглиста Новак Джокович. Сърбинът е спечелил 154 756 726 долара. Всички звезди, сред които и Григор, изкарват повече от рекламните си договори.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/