Мейуедър пак с бившата

27 October 2021
БД Онлайн
Набила пак е в опасна близост с Флойд
Снимки: Инстаграм
Набила пак е в опасна близост с Флойд Снимки: Инстаграм

Бившият боксьор Флойд Мейуедър отново се появи в компанията на старото си гадже Галиен Набила. Двамата се появиха заедно на мача от НБА между "ЛА Лейкърс" и "Мемфис Гризлис" (121:118).

Това засили спекулациите, че ексцентричният спортист окончателно се е разделил с годеницата си Ана Монро. Двамата имат проблеми от лятото. Тогава стриптийзьорката го изхвърли, след като Флойд отново беше спипан с Галиен. Мейуедър и бившата му бяха снимани да се разхождат хванати за ръце в Ню Йорк.

Боксьорът опита да си я върне срещу $5 млн. Част от тях били, за да си купи бижута. С другата искал да й вземе яхта.

"Ана вярва, че той й е изневерил и иска да продължи напред. Тя казва на всички, че с Флойд е свършено и той не може да я откупи", сподели неин приятел пред "Сън".

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/