Тази жена кърми годеника си два пъти седмично (Снимки)

25 October 2021
24 часа
Лана Майкълс
Снимки: Инстаграм
Лана Майкълс Снимки: Инстаграм

 Лана Майкълс от Обединеното кралство кърми гаджето си, за да се чувства по-привлекателна и женствена. Двойката разказва повече в документалия филм "Кърменето на гаджето ми", който се излъчи в понеделник в 22:00 часа по British Channel 4.                  

Половината от Великобритания говори вече за Лана Майкълс и нейния приятел Шон: тя е бивша учителка и майка на две деца (на 11 и на 7 години), а кърми годеника си. Двойката се открива (те пазят в тайна възрастта си - б.р.) чрез приложение за веган запознанства.

Лана успява да стимулира производството на мляко с билков препарат и след три дни годеникът вече е успял да суче от гърдата й за първи път.

„Чувствам се по-привлекателна и женствена, когато имам мляко в гърдите си“, казва тя, цитирана от lessentiel.lu.

                       

Коментари

al в 17:23 на 25 Oct 2021
fake
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/