Убийство, самоубийство или инцидент погуби Денис Теофиков

25 October 2021
24 часа
Денис Теофиков
Денис Теофиков

Три версии има за смъртта на Денис Теофиков. По информация на "24 часа", който първи писа за фаталния случай, младата звезда е скочил от 7-ия етаж на сграда в района на Царско село.

Разследва се дали това е убийство, самоубийство или инцидент.

"На 21 години ни напусна един от най-добрите млади изпълнители на музикална компания “Пайнер“ – Денис Теофиков. Певецът завинаги ще остане в сърцата ни като едно младо и безкрайно талантливо момче, което за кратко се превърна в идол за публиката и успя да изкачи музикалните върхове. Със своята харизма и тотални хитове, Денис Теофиков, владееше аудиторията, а сцената буквално заблестяваше, когото той се качи на нея." написаха вчера от продуцентската компания "Пайнер".

 Около 13 часа младежът е полетял от апартамент на свой приятел. Младежът е бил на гости, но в един момент нещо се е объркало. Различни източници твърдят, че там е било и гаджето на младежа - Алекса, разкрива TrafficNews. Приятелят на Денис е отведен в полицията, където е разпитан. В апартамента са открити наркотици.

Това, което разследващи в момента се опитват да изяснят е дали Денис е скочил, бутнат или пък е полетял от апартамента при нелеп инцидент.

Негови приятели споделят, че младият поп-фолк изпълнител е бил в депресия през последните няколко месеца. Те коментират, че Денис дори е споделял, че му писнало от всичко и не иска повече да е тук. Не поддържал профилите си в социалните мрежи.

21-годишната звезда трудно се справял с тежестта на славата и нощния живот, като наши източници твърдят, че забранените субстанции не са му били чужди. Подобна хипотеза може да стои в основата на трагичен инцидент, но може и да отключи, както агресия, така и суицидни мисли.

Полицията работи по всички версии, а скоро се очаква да бъдат дадени и официални подробности по случая.

Тепърва ще бъде изследвано дали Денис е бил под влияние на алкохол или забранени вещества по време на трагичната му кончина.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/