Елена роди дъщеричка на Николай Нанков

21 October 2021
Николай Нанков и съпругата му Елена
Николай Нанков и съпругата му Елена

Бившият министър на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков се сдоби с първа рожба. Неговата съпруга Елена му роди дъщеричка. 

Майката и бебето са добре. Малката тежи 2 кг 970 г. 

Семейството благодари на д-р Стаменов, д-р Павлова и на целия екип на болница Надежда.

За щастливото събитие Нанков се похвали във фейсбук:

"Днес е най-щастливият ден в моя живот! Днес любовта ни с Елена се умножи и в нашия свят дойде Никол. Моите момичета. Обичам ги безкрайно.", написа той в социалната мрежа.

Нанков и половинката му Елена минаха под венчилото миналата година през септември, а за това съобщи бившият премиер Борисов в едно от включванията си на живо във фейсбук през 2020 г.

Заради пандемията те отложиха сватбата, която трябваше да е през май, за 3 месеца по-късно, но без пищно празненство, а "тайно", както се изрази Борисов.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/