Проблемът с ерекцията мъчи 2/3 от мъжете

25 October 2021
24 часа

Повече от 2/3 от мъжете на средна възраст страдат от еректилна дисфункция, показват последни данни на световна здравна статистика. Основният проблем при представителите на силния пол е невъзможността да задържат достатъчно дълго време ерекцията. Забелязва се липса на желание за полов акт и намаляване на удоволствието от него. Експертите са категорични, че проблемът е напълно преодолим.

Комбинация от 4 съставки

решава проблема на мъжете

През 2021 г. на българския пазар е регистриран иновативен продукт с натурален състав и без лекарско предписание, който помага при еректилна дисфункция. Добавката РЕД ДЕВИЛ съдържа 90 капсули (30-дневен прием), комбиниращи 4 съставки L-аргинин, екстракти от мака, американски женшен и пикногенол, извлечен от кората на морски бор.

Дългосрочно решение

на проблема

Формулата на продукта действа благоприятно при проблеми като еректилна дисфункция, преждевременна еякулация и невъзможност за задържане на ерекцията. Увеличава либидото и подобрява значително качеството на ерекцията. За разлика от голяма част от останалите продукти, предлагани на пазара, РЕД ДЕВИЛ решава проблема дългосрочно.

L-аргинин е водещата съставка в продукта. Аминокиселината спомага за увеличаване кръвопотока към половите органи. Благоприятства ерекцията и издръжливостта по време на полов акт и увеличава броя на сперматозоидите. Формулата е обогарена още с екстракти от американски женшен, мака и пикногенол, които са мощни афродизиаци.

Поръчай от производител

с дискретна доставка

Поръчайте сега РЕД ДЕВИЛ директно от производител на цена от 52 лв. + Безплатна и дискретна доставка до ваш адрес или офис на куриерска фирма СПИДИ. Вашата пратка ще бъде доставена до офис на куриер или личен адрес в непрозиращ плик, който гарантира дискретността на съдържанието. Обадете се сега на тел. 0877 72 10 40 или поръчайте онлайн на www.biotica.bg

Коментари

бай хуй в 00:17 на 09 Dec 2021
Свинянчо го вдига с вакумна помпа, чувал съм от вещиците...
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/