Бербатов с колан за 1265 лв.

14 October 2021
БД Онлайн
Скъпият колан се отличава в цялостната визия / СНИМКА: България Днес
Скъпият колан се отличава в цялостната визия / СНИМКА: България Днес

От луксозна френска модна къща 

Ексфутболистът се яви на конгреса на БФС в класически английски стил 

С колан за 1265 лв. се появи Димитър Бербатов на конгреса на БФС преди ден, видя зоркото око на "България Днес".

Проверка установи, че аксесоарът около кръста на Бербатов е произведен от луксозна френска модна къща, от естествена кожа е и е на стойност 550 паунда, което се равнява на около 1265 лева.

Специалното на колана е, че е изработен от телешка кожа, а металната катарама с буквата "B" е символ на модната компания.

Пристигайки пред НДК за провеждането на конгреса във вторник сутринта, ексфутболистът се отличи с класически английски стил, несъмнено повлиян от годините, в които пребивава на Острова, играейки за "Манчестър Юнайтед" и Тотнъм". Бербо заложи на тъмен костюм от няколко части, бяла риза с вратовръзка, жилетка към костюма, елегантни тъмни обувки и палто с шал.

Стойността на аксесоара в сайта на модната къща
Стойността на аксесоара в сайта на модната къща

През годините Митко доказва, че важен фактор са стилът и класата, а не колко скъпи са дрехите.

Когато е извън терена, той залага на класическа и изчистeна визия. По време на светски мероприятия носи елегантни костюми в тъмна гама. Във всекидневието си футболната звезда предпочита небрежен стайлинг, включващ дънки и кецове.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/