Яхтата на Рафаел Надал с прибираща се тераса и телевизор във всяко помещение

27 September 2021
24 часа онлайн
Яхтата на Рафаел Надал.
СНИМКА: СТОПКАДЪР НОВА ТВ
Яхтата на Рафаел Надал. СНИМКА: СТОПКАДЪР НОВА ТВ

В Монако яхти много, но една е личната на тенис звездата Рафаел Надал. Яхтата на тенис звездата съвсем не е най-внушителното возило, в Монако, но привличаше любопитството заради името на своя притежател, съобщи Нова тв.

“Добре дошли на борда на “80 Sunreef Great White”, собственост на Рафаел Надал. Всяка наша яхта е произведена съобразно характера и личните изисквания на клиента. Срещаме се многократно с купувача и семейството му, за да разберем повече за това, от което имат нужда. Така и “Great White” прилича изцяло на своя притежател. Рафаел Надал е много симпатичен е скромен. Желанието му беше да е стабилна, просторна и комфортна лодка като тази”, разяснява Артур Потожански, PR директор на Sunreef Yachts.

Истински телеманиак, особено на тема спорт, яхтата на Рафаел Надал разполага с телевизори във всяко помещение.

“Това е спалнята на собственика. Тя разполага с прибираща се тераса и, разбира се, с телевизор, вдграден в тавана на кабината”, добавя Потожански.

Great White е струвала на притежателя си 6 милиона евро.

В Монте Карло след година прекъсване заради пандемията се проведе най-голямото изложение на супер яхти в света. Пред избрана публика, отчасти заради цената на билета от 500 евро на ден, бяха представени най-новите и луксозни плавателни съдове.

Пристанището Херкулес, в сърцето на Монте Карло, едва побираше луксозните морски возила на обща стойност над 4 милиарда евро.

Рафаел Надал СНИМКА: РОЙТЕРС
Рафаел Надал СНИМКА: РОЙТЕРС

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/