Васил Василев-Зуека: Аз не съм беглец, живея си в ЕС

26 September 2021
24 часа онлайн
СНИМКА: NOVA/КРАСЕНА АНГЕЛОВА
СНИМКА: NOVA/КРАСЕНА АНГЕЛОВА

"Аз не съм беглец, живея си в ЕС", това каза актьорът Васил Василев Зуека в ефира на Би Ти Ви на всички, които го нападат, че напусна България.

Новината за това първи съобщи "24 часа" в интервю на Паола Хюсеин със Зуека.

Синът му Стефан вече е започнал училище. Актьорът отново не поиска да каже в коя страна се намира със семейството си. Повече от 4 години обмисляли да напуснат България. „Нещата в страната, като гледам, не са се променили изключително много за 31 години вече“, допълва Зуека.

За малкия си син Стефан иска друго бъдеще – "спокойно, без да мислим за това каква ще е ситуацията вдругиден и как ще се промени закона с поредното подписано листче хартия“.

На Зуека му липсват му роднините и приятелите, които са останали в България. „Чувствам се сигурен и спокоен. Приятно ми е, като отида до магазина, и непознати хора ми казват: „Здравейте“, обяснява Василев. Сега рисува повече. „По цял ден това правя“, смее се той. В скоро време не смята да се прибира в България, защото за момента има много работа.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/