Нова сексбомба идва на "Армията"

15 September 2021
БД Онлайн
Кристи има апетитни форми
Кристи има апетитни форми

Естонецът Карол Метс се хвали с красавица Кристи между Саудитска Арабия и България

Нова сексбомба пристига на "Армията".

Поредното впечатляващо попълнение сред футболните половинки на ЦСКА е любимата на новия защитник Карол Метс. Естонецът е от дълги години с красивата Кристи, която е най-голямата му фенка. Тя често може да бъде забелязана на негови мачове и е до него при всички успехи и падения.

Хубавицата прекарва повечето от времето си в Саудитска Арабия, където се занимава с декорация. Очаква се Кристи да остане да живее основно там, но със сигурност съвсем скоро ще посети и София, за да се запознае с новото работно място на любимия си. През последната година Метс игра именно в Саудитска Арабия, където двамата с Кристи бяха неразделни. Сега пред мадамата стои дилемата дали да остане там, или отново да се върне в Европа.

Красавицата си пада по гмуркането
Красавицата си пада по гмуркането

През свободното си време двамата с Карол обичат да обикалят екзотични дестинации по света, но и да пътешестват по по-непопулярни места. Блондинката ще се присъедини към новите половинки на "Армията", които се увеличиха през това лято.

От своя страна Метс все още чака дебюта си за ЦСКА. Той пристигна у нас преди броени дни и за съжаление, нямаше как да бъде картотекиран за европейските мачове на "червените" през това лято. Футболистът ще играе само в българското първенство през този сезон и идва на мястото на продадения в "Монца" Валентин Антов.

Двамата са заедно от години
Двамата са заедно от години

Новият защитник на "червените" се закани, че в България ще видим най-добрия футбол от негова страна. Преди да дойде у нас, той е отказал оферта от естонския "Талин". Основното желание на защитника е било да заиграе в Япония, но там нещата са се провалили. Метс признава, че животът и футболът в Саудитска Арабия не са му допаднали, въпреки че там той е бил с приятелката си.

"Страстта и енергията са едновременно най-големите ми козове и минуси - казва за себе си Карол Метс. - В Саудитска Арабия футболът и всичко останало не ми допадна и не можех да продължа да играя там. Европейският футбол е по-подходящ за мен. Мога да бъда себе си - по-агресивен, по-мощен. Тепърва ще играя най-добрия си футбол".

Защитникът става 16-ият чужденец на "Армията", след като и тази година селекцията е насочена основно в тази посока. В момента българите в отбора са седем, без да се броят юношите, които понякога тренират с първия тим.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/