Фенки налитат на Фънки след майтап, че си търси гадже

15 September 2021
БД Онлайн
Фънки се кефи на фенките в нета
Фънки се кефи на фенките в нета

Пошегувах се, няма такова нещо, казва певецът, който още не знае кога ще е премиерата му като актьор

"Майтап е, че си търся приятелка, разбира се." Така великолепният музикант Димитър Ковачев-Фънки отговори на фенки, които му се предлагат, след като бе пуснал себе си как свири, а текстът под снимката гласеше: "Ей този звяр си тръси гадже".
Музикалният продуцент не бе готов за отговорите на момичета, които го провокираха с: "Действаме", "Ти си добър човек, но богат ли си?" и т.н.
Ден по-рано 61-годишният артист сподели видео с приятеля си Коцето, с което прекратява спекулациите, че двамата са скарани.
Колкото до това дали скоро ще се качи на сцената, Ковачев е категоричен, че все още е рано да се каже поради новите мерки срещу коронавируса. Само преди месец-два режисьорът Елин Рахнев включи Фънки в представление, но не като певец или китарист, а като актьор.
"Още съм притеснен, тъй като ще ми е за първи път да се изявявам в сериозна постановка.

Музикантът заедно с аверите - Гринго, мъж на Софи Маринова, и Коцето
Музикантът заедно с аверите - Гринго, мъж на Софи Маринова, и Коцето

В постановката ще участва и Тончо Токмакчиев.
Само преди месец, след края на шоуто "Като две капки вода", фънкарят, който бе жури, сподели пред "България Днес", че е лош имитатор и не би участвал в шоуто.
"Не мисля, че някога ще се кача на сцената да се излагам. Да, мога да пея, пял съм и продължавам, но това нищо не значи. Шоуто "Като две капки вода" не е предаване за певци, но пък и в сериозна пиеса как да ме вземат мен", сподели ни най-забавният от риалити форматите у нас.
Веселото шефче от рокерската фирма, както наричат китариста, обясни и че хонорарът му от предаването вече е изяден и изпит, защото в това пандемично време други приходи няма. "Но то за всички е така. С моя съдружник Амебата замразихме фирмата си, а загубите ни са огромни. Иначе записахме с "Черно фередже" нов клип и това ми е в мозъка сега, радвам се, че хората ни слушат", смее се Фънки, който ходи с 20 лева на ден в джоба и не се смята за богат.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/