Теодор Ушев към Слави: Мутро, оставка! Омитай се в Учиндол!

03 August 2021
24 часа онлайн
Теодор Ушев
Теодор Ушев

Режисьорът Теодор Ушев, обявен за най-влиятелния аниматор в света за последните 25 години и номиниран за Оскар, изрази остра позиция срещу Слави Трифонов в социалните мрежи. Вижте какво написа той във фейсбук по адрес на тв водещия:

Навремето, през 97-а, когато Канадският консул ме попита - "Защо искаш да емигрираш в Канада, след като имаш толкова успешна кариера в България?" му отговорих - "Аз не съм икономически емигрант. Бягам от пошлостта, простотията и арогантността." Една от причините да искам да се махна беше именно присъствието на един виден, височък "аристократ на добрия вкус".

Чалгата и мутренското поведение бяха в апогея си.

30 г. пошлото, простащината и арогантността "образоваха" българския народ, от ефира на най-гледаните телевизии, 2 пъти на ден.

Резултатът от това "образование" е налице. Днес имаме реколтата му.

30 г. много хора биехме камбаната срещу опростачването на ефира и интонационната среда. Въпреки всичко, стотици кандидати за слава се надпреварваха да седнат на диванчето му и неловко поемаха арогантното му поведение и дебелашки шеги, всяка вечер, под звуците на кръчмарски оркестър и полуголи танцьорки.

Не ме интересува какъв екип ще има това правителство. Но ако бъде избрано, ще бъда първият, който ще извика - "Оставка, мутро! Взимай си бездарните сценаристи и музиканти и се омитай с балета си в крайпътното заведение на Учиндол - където ви е мястото."

Коментари

Чистник в 16:42 на 03 Aug 2021
Съгласен съм с Ушев. Славчо ми харесва като комик. Супер шоумен е. Обаче хората искат да обядват, а смешките не са им целта на живота. И верно чалгарите го харесват. Те са 70% от населението. Чистите българи (траките) имат вродена неприязън към пошлото и кича ги отвращава, както всеки автентичен европеец. Това е непонятно за ориенталската част от населението. Истинските българи имат доказано готически вкус и келтски традиции (това е непонятно за първосигналната част от населението) и дори "ужас" харесва английският хумор. Тук проблемът е че истинските българи са 20% от населението, (разбирай около 1 милион). Засега, Ушев, спасение няма. Но май се появява някакво разклонение в бъдещето, където на чалгарите горчиво ще им се доплаче и горещо ще пожелаят хич да не са тук........!
hilarious antics в 22:29 на 03 Aug 2021
Този е прав на 100%. Сигурно ако беше намерил по-отдалечена точка на глобуса,щеше да имигрира там.Стигмал съм до извода,че където и да отидеш,простащината в държавата те дразни дори и на другия край на света.Болно е когато гледаш как от някаква си телевизийка те манипулират и се опитват да ти вкарат правилните мисли и действия в главата.Да ти промият мозъка.И нещел ли ето ти резултат,тези които не искаме и да виждаме и чуваме ги избираме да ни управляват.Та те не могат себе си да оправят.Къде са тръгнали тези бездарници да налагат култура и начин на мислене на младите поколения.Не осакатиха ли вече цели две поколения българи с тяхната кич-култура и чалга.
Кочо Честименски в 06:58 на 04 Aug 2021
Няма по-голямо падение за българската политика от факта, че България беше управлявана от бухалка в продължение на 12 години, а сега и едно двуметрово НИЩО се готви да я довърши.
moritz в 10:40 на 04 Aug 2021
Ушев е прав. Проблемът на България е, че от 1960 г. комунистите управляваха икономиката на страната с технологична контрабанда и бандитизъм. Тази тех. контрабанда засмука цялото общество и когато промените станаха контрабандата беше от 30 г. утвърдена практика. Тази утвърдена практика е в основата на възникването на мутрите защото контрабандата се прехвърли от държавния в мастния сектор и стана държавна инициатива, лична инициатива. От целия преход, последните 12 години бяха най-добрите за страната. Страната се утвърди в европейските структури и постепенно започна действителна борба с престъпността. Протестите не започнаха когато прокуратурата влезе в президенството. Те започнаха когато ББ обяви пълно разследване на приватизацията и Иван Тешев започна това разследване. До този момент 10 олигарха бяха вече клиенти на прокуратурата - Ц. Василев, Иво Прокопиев, В. Арабаджийски, Миню Стайков, Николай Банев, братя Бобокови, Васил Божков, Огнян Донев и Сашо Дончев.
бат Пла в 10:52 на 04 Aug 2021
Чудя се как така чистите българи станаха траки,и кога?И имали вроден неприязън към пошлото...Имали готически вкус и келтски традиции,Бля,бля...Слез на земята и се огледай,бе българино !България винаги е била такава... Политиците са гледали ВИНАГИ само собствения си интерес,и както бай Ганьо казва "келепира"Отделно специално за българина е казано,че чипа му е сбъркан...И ти какво очакваш ? Когато Ренесанса е започнал на Запад,България повече от 500г. приема ориенталките традиции за свои.Между другото...по произход прабългарите са тюрки.Така,че не можем да избягаме от себе си ! Анадън му ?
motitz в 10:57 на 04 Aug 2021
ГЕРБ блокира собственост за над 3 милиарда лв. В тези 12 години ГЕРБ създаде нормална инвестиционна среда, авторитета на страната се повиши и бяхме приемане добре в Европа. Така че да се говори за бухалка означава, че човекът е свързан с криминални среди. Самият ББ беше подкрепен от германската хрияндемокрация и лично Меркел е казала "На България не са нужни полотици, на България са нужни полицаи" и действителността доказа нийните думи. 12 години са много за една партия на власт, пък било то и най-добрата. Властта уморява и е нужно партията да отиде в опозиция за да се опресни и да подготви следващото поколение за управление. Проблимът е, че в България няма опозиция. БСП, ДБ, ИБНИ не са опозиция. Те са конгломерат на опозиция и корупционни среди. ИТН е подмолно партия с доста подло поведение, лидерът на която е с анти демонротични възгледи. Демондстация за това е кастинга за политици. Панелът се състои от четири човека и от тези 4 само търторът (Слави Трифонов) говори.
moritz в 11:07 на 04 Aug 2021
Нещо много по-лошо, тарторът (Слави Трифонов) обявява решението на панела без дори да попита панела. В продължение на 12 години ББ изгони над 80 (осемдесет) министри и зам.министри. В началото му пробутаха калинки и му отне доста време да ги отстрани. Сега тези неудовлетворени калинки и нови само-повярвали си личности са в ИТН. Като цяло предложеният кабинет е без управленски опит ... с други думи кабинетът е държавният Учиндолски балет.
Пеко Таков в 15:44 на 04 Aug 2021
Кабинет,като външен клозет !
Емигранта в 22:03 на 04 Aug 2021
Двамата са си диктатори от където и да ги погледнеш - и Слави и Бойко. Сега това с правителството и изборите е една битка на гиганти от БГ мащаб
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/