Христо Стоичков разкри каква е детската му мечта

20 November 2023
БД Онлайн

Легендарният футболист Христо Стоичков успя да сбъдне детската си мечта. На 17 ноември Камата откри своята "Зала на славата" в София.

"Щастлив и горд съм, че поне устоях това, което си поставих като цел още като дете. На входа има снимка, на която съм мечтал, какво да направя. Вече 57 години мечтая за това! Благодарен съм на моите колеги, треньори, масажисти, феновете, които в най-трудните моменти са били с нас. Без тях нямаше да ги има тези победи и хубави спомени в нашите кариери", сподели Стоичков пред Петя Дикова в ефира на Би Ти Ви.

Музеят на Камата бе открит в навечерието на 30-та годишнина от "покоряването на Америка", както самият футболист нарича епопеята на футбола ни на "Парк де Пренс".

"Надявам се, че на хората ще им бъде интересно да видят неща, които няма къде другаде да се видят", допълни легендата във футбола.

В новата "Зала на славата" - музей на Христо Стоичков, ще бъдат показани реликвите, белязали кариерата на легендарния №8.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/