Наум Шопов и Теа Минкова подготвят сватбата си

15 September 2021
24 часа
Наум, Теа и дъщеря им Амая.
Наум, Теа и дъщеря им Амая.

 След девет години връзка, три години годеж и дъщеричка на година и половина известната двойка Теа Минкова и Наум Шопов са готови да вдигнат сватба.

Двамата обявиха това в канала си в ютюб. "Решихме, че най-накрая е време да сключим брак. Отлагахме го, доста дълго време го забравихме като вариант", каза актьорът Наум Шопов.

Той и Теа са заедно от девет години. Двамата разказаха как са мечтаели каква ще им бъде сватбената торта и коя ще е песента им, когато са станали гаджета. Но когато са се сгодили, са се отказали от брак, защото хората около тях са ги накарали да се почувстват "притиснати".

 Тази година Теа и Наум са били за първи път заедно на сватба и са решили още на следващия ден да започнат организация по тяхната собствена. "Искаме малка кокетна сватба. Мислим да сключим и църковен брак, да си направим парти и да празнуваме любовта", казва Теа във видеото им, наречено "Ще се женим?!". А Наум Шопов допълни "и е време най-накрая Тейчето да ми носи името".

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/