Чуйте как Дарин Ангелов се качва на сцената за първи път след началото на пандемията (подкаст)

19 June 2021
Владислава Вацова
СНИМКА: ОФИЦИАЛЕН ФЕЙСБУК ПРОФИЛ НА ДАРИН АНГЕЛОВ/ДИЛЯНА ФЛОРЕНТИН
СНИМКА: ОФИЦИАЛЕН ФЕЙСБУК ПРОФИЛ НА ДАРИН АНГЕЛОВ/ДИЛЯНА ФЛОРЕНТИН

“Колкото и телевизията да е сходна с киното, за мен бе чуждо място. Когато ми се обадиха за “На кафе”, бях в друго състояние на духа... Тъкмо бяхме загубили татко. Въобще не исках да се захващам с нещо подобно”, разказва Дарин Ангелов за новата си роля, в която всъщност е един от коментаторите при Гала по Нова тв.

Ангелов е трето поколение актьор, завършил НАТФИЗ в класа на покойния професор Стефан Данаилов. Става лице в “На кафе” през есента, като преди това доста се колебае дали да приеме поканата. Посъветвал се с брат си Деян, който също е актьор, и със съпругата си Антония.

Слушайте подкаста тук:

   

Слушайте го и на всяка от платформите, които са ви удобни:

soundcloud https://soundcloud.com/24chasa

spotify
https://open.spotify.com/show/5PNC52dJM1q9HGN2qny2MV?si=MBlGxd12T6-9oBmIEumOzg

apple podcast
https://podcasts.apple.com/bg/podcast/24-%D1%87%D0%B0%D1%81%D0%B0-podcast/id1554317740

google podcast

https://podcasts.google.com?feed=aHR0cHM6Ly9mZWVkcy5zb3VuZGNsb3VkLmNvbS91c2Vycy9zb3VuZGNsb3VkOnVzZXJzOjk0ODM5MTk3Mi9zb3VuZHMucnNz

Pocket Casts

https://pca.st/podcast/f1f2e350-564b-0139-33bf-0acc26574db2

Overcast

https://overcast.fm/+qRnzGu1kQ

Deezer

https://deezer.page.link/pAV9RHNrTPBxG7bY9

“Малко ми се сви сърчицето от това, че някои хора, ще използвам тази модерна дума, изляха хейт. Малък, естествено, но ме подразни едно изречение: “Той пък защо е там, а беше добър артист”. Ама аз още играя в театъра и все още правя забележителни неща пред камера. На тези хора мога да кажа: “Аз все още съм добър артист и ако ти се съмняваш, че съм бил такъв, заповядай на моя постановка в театъра”, казва Ангелов. Актьорът ще участва и в сериала “Порталът”, който предстои да се излъчва по БНТ. “Обадиха ми се, дадоха ми сценария, прочетох го и нямах търпение да почна снимки, защото историята, която е вътре, е толкова добре заплетена. Наистина няма аналог с друг български филм. Абсолютно нестандартен е.”

Повече от интервюто може да чуете в подкаста “24 часа от живота” на сайта ни www.24chasa.bg и да прочетете в следващ брой на “24 часа”.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/