Eриксен си поръча пица. Пусна пост: Добре съм!

15 June 2021
24 часа онлайн
СНИМКА: chriseriksen8
СНИМКА: chriseriksen8

Кристиан Ериксен си е поръчал пица за обяд, разкрива "Гадзета дело Спорт". И тя му се готви на 14-ия етаж на болницата в Копенхаген от готвача на националния отбор Пер Торстенсен. Датчанинът най-вероятно ще бъде изписан още днес от болницата, защото ще трябват дни, за да се разчетат резултатите от тестовете, които са му направени. Към момента нито един от тях не е извън нормалното и лекарите са в шок точно какво е предизвикало припадъкът му.

Ериксен пусна и първи пост в социалните мрежи от болничната стая.
"Здравейте всички. Големи благодарности за сладките поздрави и съобщения от всички краища на света. Това означава много за мен и моето семейство.

Аз съм добре, колкото обстоятелствата позволяват. Има още изследвания, които трябва да ми се направят в болницата, но съм ок.
Сега ще подкрепям съотборниците си в следващите мачове от европейското. Играйте за Дания, момчета!

Всичко най-хубаво,

Кристиан", написа той.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/