Диксън иска да изпълни мечтата на "сините" фенове

11 June 2021
Станимир Стоилов
Станимир Стоилов

Даллият сериозна заявка да инвестира в “Левски” Джоузеф Диксън е започнал да работи и по чисто футболната дейност в клуба, преди да е станал собственик на мажоритарния пакет акции.

На пресконференцията британският бизнесмен разкри, че е провел среща с един от най-успешните треньори в историята на “сините” Станимир Стоилов.

На нея е присъствал и Наско Сираков. Двамата с Мъри работиха в екип като директор и треньор от 2004 до 2004 г. на “Герена”. Върхът на успешната им работа бе влизането в групите на Шампионската лига.

“Заедно с г-н Сираков се срещнахме с г-н Стоилов. Той е първият ни избор за треньор, предпочитаната опция. В момента сме в преговори с него. Знаем, че скоро започва подготовката преди началото на новия сезон.

Знаем какво е постигнал Станимир Стоилов в миналото с “Левски”. Трябва да покажем нещо позитивно и обещаващо на феновете на тима, преди да продължим по-агресивно с идеите ни за нов стадион тук”, обяви Диксън.

Британецът явно е наясно, че с едно завръщане на Мъри в “Левски” със сигурност ще изпълни мечтата на "сините" феновете и ще му донесе симпатии.

Джоузеф Диксън
Джоузеф Диксън

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/