Търсят 78 милиона долара от Кристиано Роналдо с над 60 свидетели

01 May 2021
24 часа онлайн
Кристиано пробива през защитата на "Милан", а сега му искат 78 милиона долара.
Кристиано пробива през защитата на "Милан", а сега му искат 78 милиона долара.

Компенсация от 78 милиона долара от Кристиано Роналдо иска американката Катрин Майорга, която го обвини, че я е изнасилил през 2009 г. в хотел в Лас Вегас. Тогава тя е получила 376 183 долара, за да покрие инцидента.

Преди 3 години бишият модел заведе гражданско дело в Лас Вегас. Тя твърди, че обвиненията остават и че все още е трамирана от инцидента.
Сега Майорга иска 25 милиона долара за минала болка и страдания, 25 милиона за бъдеща болка и страдания и 25 милиона за свързани щети. С таксите и другите разноски по делото стават 78 милиона.

Освен това адвокатите на Майорга са предоставили списък от над 60 свидетели, включващ трима полицаи, прездентът на "Ювентус" Андреа Аниели и агента на играча Хорхе Мендеш. Всички трябва да бъдат разпитани.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/