Холивудската звезда Лиъм Нийсън снима 4 дни в Созопол (Видео)

12 April 2021
Тони Щилиянова
Лиъм Нийсън при пристигането си на Летище Бургас. Снимка:Петър Генчев
Лиъм Нийсън при пристигането си на Летище Бургас. Снимка:Петър Генчев

Холивудският актьор Лиъм Нийсън ще снима четири дни в Созопол, научи "24 часа". Нийсън кацна на Летище Бургас с частен самолет малко след 21 ч. снощи. С маска на лицето той мина покрай репортери и ги поздрави с вдигнат палец, но отказа коментар с обяснението, че контактът е опасен заради COVID-19.

За пристигането на холивудската звезда съобщи и кметът на Бургас Димитър Николов, който сподели новината на страницата си във фейсбук .

Според запознати холивудската продукция, в която участва Лиъм Нийсън, носи работното заглавие "Спомени". 

Нийсън е добре познат на публиката като изпълнител на емблематични роли  във филми като  „Списъкът на Шиндлер“,  „Твърде лично“,  „Междузвездни войни“ и др.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/