Седалки с масаж с горещ камък и 1,2 метра място за краката!

08 April 2021
Георги Луканов

Land Rover Special Vehicle Operations представя ексклузивни нови специални нива на оборудване за Range Rover, създадени от екипа SV Bespoke.
Новите серии на Range Rover SVAutobiography Ultimate представляват върха в луксозното SUV семейство на Land Rover, издигайки още по-високо върховните модификации SVAutobiography и SVAutobiography Dynamic с набор от допълнителни ръчно завършени детайли от SV Bespoke.

Дългата база на SVAutobiography осигурява първокласно и спокойно пътуване. Седалките с възможност за регулиране по наклон, вдъхновени от самолетните, са отопляеми и охлаждащи с полуанилинови кожени задни седалки Executive Class Comfort-Plus, които осигуряват над 1,2 метра място за краката отзад и имат функция за масаж с горещ камък. Централната конзола разполага с интегриран часовник Zenith, хладилно отделение и разтегателни поставки, които създават идеалното пространство за работа и отдих в движение.

Спецификацията на Ultimate Edition включва интериорна облицовка Vintage Tan от кожа и фини фибри от въглеродни влакна от медна тъкан. Клиентите могат да изберат и кожена тапицерия от италиански майстори в Poltrona Frau за наистина уникално изживяване.

Версиите Ultimate представят пълната гама от възможности за персонализация, които могат да бъдат приложени към вечния дизайн на Range Rover. Основата на новия ексклузивен дизайн Ultimate е комбинацията от изцяло нов цвят Orchard Green, допълнена от покрив в цвят Narvik Black и медни детайли.

Вниманието към детайлите на екипа на SV Bespoke се наблюдава при релефния Range Rover надпис на предния капак и капака на багажника в цвят Gloss Black с медни кантове, медната значка SV с емайлирано черно покритие на B-колоната, SV надпис избродиран на четирите подглавници, плюс осветени Ultimate лайсни на праговете. Финалните щрихи са поставени от гравиран надпис ‘SV Bespoke Ultimate edition’ на централата конзола, завършен с медна SV значка.

Тази върховна версия се предлага с богат избор от двигатели, включително бензинов двигател V8 с компресор суперчарджър с 565 к.с. и високоефективен P400e plug-in хибрид, който Ви предоставя 40 км. изцяло електрическо шофиране с вредни емисии от едва 75 гр/км.

Бензиновият двигател V8 с компресор суперчарджър с 565 к.с. на SVAutobiography Dynamic предоставя на водача динамика и истинско удоволствие от шофирането. Предлагани само при модела със стандартна база, геометрията на окачването и калибрирането на кормилното управление са оптимизирани, за да осигурят по-отзивчиви реакции. Усъвършенстваната система на Land Rover Dynamic Response също подобрява управлението, докато височината при шофиране е намалена с 8 мм - осигуряваща по-добра динамика на пътя и по-целенасочена стойка.

22-инчовите алуминиеви джанти с пет двойни спици са завършени в цвят Gloss Dark Grey с покритие с ефект "диамант", а решетката, предната броня и редица екстериорни детайли са цвят в Graphite Atlas. В интериора, въртящия се контролер за превключване, бутона за стартиране и педалите, както и червените пера за смяна на скоростите, подчертават фокуса върху мощността и динамиката на SVAutobiography Dynamic.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/