Най-голямата грешка на Калин Вельов била, че е напуснал Ку-ку бенд

09 April 2021
24 часа

  "Най-голямата политическа грешка на Калин Вельов се оказвa, че навремето напусна Ку-Ку Бенд" - виц за Калин Вельов, който самият той сподели в профила си във фейсбук.

"Това, че последната година има вицове за мен ме радва. И на всичко отгоре, повечето са много оригинални и забавни. А аз обичам да се смея  Така че благодаря на тези остроумни и талантливи зевзеци, които ги измислят. Даже се надявам да има поводи и за нови попадения  (или след време някой позабравен, да стане отново актуален", пише още музикантът. 

А относно Ку Ку бенд, запазил съм готини спомени и силни емоции от онова време в предаването и от всички турнета и концерти изсвирени заедно.., коментира още Вельов. Той беше барабанист в Ку-ку бенд. 

"Аз ги уважавам и оставам приятел с тях, независимо от различията в политическите ни страсти. А най-вероятно тези, които си вадим хляба от изкуство, сме искрени в желанието си за по-добри времена. Така че независимо кой ще е в парламента и кой извън него, борбата за положителни промени би трябвало да е разпозната от всички нас като най-важна!", каза още Вельов.

Калин Вельов беше депутат от ГЕРБ в предишния парламент, в тоя също е кандидат. 

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/