Драмите в живота на Тайгър Уудс преди жестоката катастрофа

07 March 2021
Йоан Богданов

Милиардерът изумява с уменията си още когато е на 2 години

Животът му се преобръща след разкритието, че изневерява на съпругата си с над 10 жени

Шофьор, загубил управление върху автомобила си, се удря жестоко в дърво и се преобръща няколко пъти на булевард в Лос Анджелис. Гледката е смразяваща, пожарникарите трескаво режат ламарините на купето с надеждата, че може да има оцелели.

Изваждат от купчината желязо водача в тежко състояние. Когато полицията проверява документите му, се оказва, че това е най-богатият спортист в света - голфърът Тайгър Уудс. За щастие,

милиардерът

е контактен

и с него разговаря зам.-шерифът на Лос Анджелис Карлос Гонзалес.

"Попитах го как се казва, а той отговори "Тайгър" - сподели по-късно магистратът. - Веднага го разпознах. Много съм щастлив, че г-н Уудс успя да излезе от това жив. Много катастрофи съм видял. Според мен видът кола, която е карал, и фактът, че е бил с колан, са му спасили живота. Той изглеждаше спокоен и осъзнат и можеше да говори."

След направените проби се оказа, че звездата не е употребил алкохол или упойващи вещества.

Самият участък на инцидента обаче е известен като Бермудския триъгълник

заради честите катастрофи.

В момента най-големият ужас за феновете на голфъра е дали съдбата му няма да е като на великия пилот от Формула 1 Михаел Шумахер.

За щастие, Уудс е в добро състояние на духа, но нараняванията му са сериозни.

"Травмите му са главно в горната и долната част на десния крак", съобщиха от болницата. Операциите на спортиста са проведени от професор Йън Харис, който е шеф на ортопедията в медицинския център към Университета на Калифорния.

Според него

Уудс ще се възстанови,

ще се движи пълноценно, но за това ще са нужни поне 18 месеца.

Срещу звездата няма да бъдат повдигнати обвинения и случаят ще се разглежда само като злополука въпреки информациите, че Тайгър Уудс е карал с превишена скорост.

Очевидци разказват, че голфърът бързал за среща и по пътя си едва не прегазил режисьор. Дали атлетът ще успее да продължи кариерата си след дългата рехабилитация, която му предстои, все още не е ясно.

Животът на Тайгър Уудс е изпълнен с безброй скандали и уникални постижения.

Още като дете той изумява със своите способности и бързо се превръща в любимец на публиката.

Кое е единственото нещо, което има значение за него, четете в "168 часа"

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/