Джон Траволта продава къща с 20 спални, купил я преди 30 г. със съпругата си

20 February 2021
24 часа
Джон Траволта Снимка: Ройтерс (Архив)
Джон Траволта Снимка: Ройтерс (Архив)

Американският актьор Джон Траволта продава за пет милиона долара къща с размерите на хотел, която е с 20 спални и седем бани, съобщи "Мейлонлайн".

Имотът бил купен преди тридесет години от Траволта и съпругата му Кели Престън, която почина от рак миналата година, предава БТА.

Двамата се сдобили с имота на о.Айсбъро, в щата Мейн скоро след сватбата си през 1991 г. с идеята да има достатъчно място за роднините на двамата при семейни сбирки по празниците.

Къщата е строена през 1903 г. за семейство на банкер. Имотът, върху който се издига къщата с общо 42 стаи, е с богата растителност и се простира чак до брега на залива Сабатбей. В триетажното здание има библиотека, театрална зала, класна стая, а някои от спалните са тематични детски стаи като Стаята на Питър Пан и Стаята на принцесата. Актрисата Кърсти Али, която също има имение на острова, показала навремето къщата на Джон Траволта и Кели Престън.

Актрисата Престън почина през юли миналата година от рак на гърдата на 57 години. Тя и Траволта имат три деца - Джет, Ела Блу и Бенджамин. Първородният им син Джет почина през януари 2009 г. на 16 г.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/