Приспивали Марадона с хапчета в бирата

18 February 2021
24 часа
Дон Диего бе настигнат от тъжен край
Дон Диего бе настигнат от тъжен край

Къпели го с маркуч, медицинската сестра го крадяла

Отношението на околните към Диего Марадона е било ужасяващо и нечовешко, разкрива психоложката му Гриселда Морел пред аржентински медии. Стигнало се дотам, че охранителите му натрошавали приспивателни таблетки и ги слагали в бирата му, за да не вдига шум и да не се занимават с него. Дамата е работила и с най-малкия му син Диегито.

"Една сутрин Марадона стана в девет часа сутринта и поиска бира - разказва Морел. - Охранител веднага отиде да му донесе, но преди да му я даде, натроши приспивателно хапче и го пусна в чашата." После гардове признали, че имат тази практика, тъй като футболният бог ставал доста шумен и досаден, затова гледали да го държат ако не заспал, то поне унесен и тих. Заради хапчетата Диего бил неадекватен, а психоложката дори го видяла в стаята му как говори с някого, въобразявайки се, че държи в ръка телефон. Звездният миг на Марадона

Звездният миг на Марадона

Психоложката разкрива и още нечовешко отношение към световния шампион от 1986 година. По нейните думи грижещите се за Диего го били къпали направо с маркуч в банята му. Не става ясно дали тя е била свидетел на това, преди Марадона да получи инсулт, или след изписването му от болницата, където претърпя мозъчна операция, а по-късно почина от инфаркт в дома си. А медицинската му сестра крадяла, заради което била уволнена, тъй като легендарният нападател я разкрил.

В момента тече и истинска война за наследството на великия аржентинец, оценявано на 60 милиона долара. Неотдавна излезе информация и за тайна сметка на Марадона, в която имало налични ни повече, ни по-малко от 100 милиона долара, получени от арабски фондове. За това признава адвокат Марио Бодри, който се грижи за интересите на Диегито. Според Бодри голяма част от наследството на Марадона може да се окаже разпиляно заради честите му забежки и предполагаеми неизвестни към момента негови други деца. Гриселда Морел

Гриселда Морел

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.