Лукаку поискал да бъде интимен с майката и жената на Ибрахимович

30 January 2021
24 часа
Лукаку и Златан си говорят приятелски.
Лукаку и Златан си говорят приятелски.

Румелу Лукаку поискал да е интимен с майката и съпругата на Златан Ибрахимович по време на скандала между двамата на дербито "Интер" - "Мила" за купата на Италия. "Интер" спечели с 2:1, след като Златан бе изгонен за втори жълт картон в 51-ата мин.

Двамата се счепкаха в края на първото полувреме, като свадата тръгнала от шведа. "Бягай да си правиш вудуто, мечка такава", изревал шведът.

Това вбеси огромният белгиец, който е известен с това, че е запален католик. През 2018 година обаче Фархад Мошири разкри, че той е напуснал "Евертън" по съвета на известен вудумагьосник, за да подпише с "Челси". Тогава Ромелу заплаши да го съди.

След като съдията и съотборниците им ги разтърваха, Лукаку се е опитал да докопа Ибра в тунела с "искаш да поговорим за майка ми ли" и "ще го начукам на майката ти и жена ти".

Двамата бяха съотборници в "Манчестър Юнайтед".

Коментари

Mitko Dimov в 21:20 на 28 Jan 2021
Този шибан педал Лукаку никога няма да стигне Ибра,даже и да си сложи нещо дебело в шибания си гъз
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/