Тенисист под карантина с порноактриса (Видео)

21 January 2021
24 часа

Австралийският тенисист с хърватска жилка Бърнард Томич е под строга карантина в Мелбърн заедно с приятелката си Ванеса Сиера - известна от специализирана страница за филми за възрастни.

Сиера често пише в социалните мрежи. От началото на карантината тя се оплаква и от храната и от това, че в стаята им има само една тоалетна.

"Най-лошото на карантината е, че аз не мия косата си. Никога не съм си мила косата. Просто не го правя. Обикновено фризьорите го правят вместо мен два пъти в седмицата. Това е ситуацията, с която трябва да се справяме". Това се чува от видето на Ванеса, което е направено в хотелската стая с Томич.

"Освен това има само една тоалетна. Никога не съм ходила по голяма нужда пред Бърнард, не знам какво ще правя. Трети ден е. Не мога да го направя пред него. Не съм преминала тази граница във връзката ни и се надявам да не ми се наложи", продължава тя.

Двойката харчи по 200 долара дневно за доставка на храна отвън.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/