Филип Киркоров пак бори депресия

11 January 2021
България Днес
Проблемите на Киркоров не са свързани само с пандемията
Проблемите на Киркоров не са свързани само с пандемията

Творчество с колега го спасява от тежко психическо състояние

Поредни психологически проблеми преодолява Филип Киркоров.

Музикантът с български корени се бори с тежка депресия, която получава в трудната за всички 2020 година. Поп звездата признава в профила си в социалните мрежи, че изминалата година е била много тежка. Филип прави равносметка и разкрива, че много дълго време не е могъл да излезе от депресивно състояние. Това се случва миналото лято. Почитателите му отбелязват, че през този период той изглежда много унил. В настроението на краля на руската музикална сцена има колосални промени. Киркоров успя отново да се скара с няколко журналисти.

Самият Филип призна за трудностите и депресивните състояния, като поясни, че спасението му е сътрудничеството с Давид Манукян - DAVA. През август двамата пускат дуетното си парче "Ролекс". За две денонощия песента събра 2,5 млн. гледания в ютюб. Парчето спечели редица награди, а Киркоров и Манукян бяха определени като "Дует на годината" на най-престижните руски награди "Песен на годината". При заснемането на видеото към песента Киркоров успява да прикрие депресията си, като се окичва с бижута за над 50 хил. евро. Варненецът е известен със страстта си към лъскавия, скъп и кичозен стил.

С Манукян печелят "Дует на годината"
С Манукян печелят "Дует на годината"

За съжаление народният артист на Русия често изпада в подобни тежки психологически състояния. През 2010 г., след като посегна на режисьорка, Филип дори признава, че мисли за самоубийство. Марина Яблокова твърдеше, че Филип Киркоров я е нападнал на репетицията за церемонията по връчването на наградите "Златен грамофон". Самият Киркоров първоначално отрече вината си. След това каза, че е болен и се нуждае от лечение.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.