Гришо срещна Лолита, "златно момиче" плени Мико

31 December 2020
Елица Младенова
Гришо и Лолита се показаха от Анеси
Гришо и Лолита се показаха от Анеси

Богата на любовни емоции в спорта беше 2020 година. Няколко нови двойки имаше през последните 12 месеца. Най-трепетна в личен план тя се оказа в мъжкия ни тенис. Тримата ни топтенисисти в момента - Григор Димитров, Димитър Кузманов и Александър Лазаров, срещнаха любовта.

След раздялата му с Никол Шерцингер около бившия номер три в света витаеха куп слухове в личен план. Гришо беше свързван с не една и две красавици, но нито една връзка не бе потвърдена. Така се стигна до последните месеци на 2020-а. По време на участието на Димитров на турнира във Виена стана ясно коя е дамата, пленила сърцето на тенисиста ни. Това е красивата рускиня Лолита Османова. Дъшерята на руски олигарх от енергийния бизнес стискаше палци на Григор от неговата ложа. Любовта им бе потвърдена по време на романтичната им ваканция в прочутия алпийски курорт Анеси. Именно оттам двамата пуснаха първата си обща снимка - не къде да е, а от Моста на влюбените.

Хриси и Мико са сред най-известните ни спортни двойки
Хриси и Мико са сред най-известните ни спортни двойки

На крилете на любовта от началото на годината е Димитър Кузманов. Сърцето на Мико плени бившето "златно момиче" Христиана Тодорова. Бронзовата медалистка с ансамбъла от олимпиадата в Рио и тенисистът в момента са една от най-известните ни спортни двойки. Ухажването между тях продължило дълго, а първата си целувка споделили след завръщането на Кузманов от участието му на АТП Къп в Австралия. Оттогава са неразделни.

"Всъщност се оказа, че всичко ни е еднакво - и ценностите, които изповядваме, и любовта към спорта, и двамата четем книги и слушаме почти еднаква музика, дори и храната, която харесваме, е една и съща", сподели бившата грация от ансамбъла.

Мико е категоричен каква е мечтата му за бъдещето.

"Моята мечта е свързана с нея - да прекарам целия си живот с нея", заявява той.

Всъщност Хриси и Кузманов са в основата на още една нова двойка в тениса. Именно те запознават Александър Лазаров и бившата гимнастичка Стелияна Янкова. Не е нужно много време, за да пламне любовта между тях. Двамата са неразделни от пролетта, като използват всяка възможна минута да са заедно.

Бившата съотборничка на Тодорова в ансамбъла Михаела Маевска се радва на нова любов от няколко месеца. Тя показа гаджето си на 30-ия си рожден ден през октомври. Мъжът до нея е варненският милионер Христо Попов, който преди време имаше кратка афера с Преслава. Новият любим на бронзовата медалистка от Рип е от богато семейство и има собствен бизнес. Попов е един от най-желаните ергени в морската столица. От няколко месеца обаче сърцето му е заето от чаровната Михаела.

Късмета на предшественичките си нямаха Ели Бинева и Мадлен Радуканова. Двете "златни момичета" се разделиха с гаджетата си през 2020-а. Дъщерята на Слави Бинев, която се отказа от гимнастиката заради травма, сложи край на връзката си с модела Алек Гълъбов. Двамата бяха заедно по-малко от година. Каква е причината за раздялата им не е ясно.

Бившата й съотборничка в ансамбъла Мадлен Радуканова също вече е свободна. "Златното момиче" се раздели с брата на Ели - Калоян. Дъщерята на футболния специалист Милен Радуканов и таекуондистът бяха една от най-известните ни спортни двойки. Бяха заедно около две години. Бяха лудо влюбени и взаимно се подкрепяха в спортните си кариери. Краят на връзката им настъпил през пролетта. Каква е причината за раздялата им не е ясно, но тя изненада мнозина.

Кобрата и Андреа... историята продължава
Кобрата и Андреа... историята продължава

Най-дискутиран през изминалата година определено беше личният живот на Кубрат Пулев. Връзката му с Андреа занимава обществеността почти през цялата 2020-а. В началото й двамата се събраха, после се разделиха отново със зрелищен скандал, а накрая певицата пак бе до Кобрата преди най-важния му мач с Антъни Джошуа. При раздялата им през май блондинката хвърли куп обвинения по Пулев. Тя обяви, че Кубрат дълго време й е изневерявал с жена на име Розали. Андреа твърдеше, че този път краят е окончателен, но... В началото на декември двамата позираха заедно за реклама. След това тя замина с него за Лондон и го подкрепи в битката за световната титла с Джошуа. Предстои да разберем какво следва за двойката, която започна връзката си преди 13 години.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/